Można jakos przyspieszyc termin egzaminu panstwowego ?
• Strona 1 z 1
Można jakos przyspieszyc termin egzaminu panstwowego ?
To ponownie Ja
zaczolem robic prawo jazdy kat B i jednoczesnie kat A , mam dopiero pierwsze godziny teorii i kalkuluje kiedy moge dostac termin egzaminu i wychodzi mi ze jesli wszytko tak normalnie to gdzies na wrzesnia
slyszalem ze instruktor moze wypisac wczesnie zaswiadczenie o zakanczeniu kursu ale nie wiem czy to prawda , jesli macie jakies propozycje albo rady to piszcie chetnie pobrobuje czegos by przyspieszyc egzamin
No to chyba tyle jak na razie 

-
bodziak3 - Świeżak
Re: Można jakos przyspieszyc termin egzaminu panstwowego ?
bodziak3 napisał(a):To ponownie Jazaczolem robic prawo jazdy kat B i jednoczesnie kat A , mam dopiero pierwsze godziny teorii i kalkuluje kiedy moge dostac termin egzaminu i wychodzi mi ze jesli wszytko tak normalnie to gdzies na wrzesnia
slyszalem ze instruktor moze wypisac wczesnie zaswiadczenie o zakanczeniu kursu ale nie wiem czy to prawda , jesli macie jakies propozycje albo rady to piszcie chetnie pobrobuje czegos by przyspieszyc egzamin
![]()
![]()
No to chyba tyle jak na razie
Pogadaj z instruktorem, żeby dał Ci papiery potwierdzające zakończenie kursu, jedź zapisać się na egzamin, i już znając jego termin wyjeździsz resztę godzin w szkole nauki jazdy. Polecam wziąć godzinę jazdy przed samym egzaminem, tak aby przesiąść się z moto kursowego na egzaminacyjny już rozgrzanym - to dużo daje, jeżeli wcześniej niczym nie śmigałeś. A tak w ogóle to patent z wysępieniem wcześniej papierów nie do końca zgodny z prawem, bo instruktor poświadcza, że wyjeździłeś 20 godzin, co jest nieprawdą i dlatego może nie chcieć dać Ci papierów wcześniej. Pozdro.
-
Ciechan666 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości