Zobacz wątek - Można jakos przyspieszyc termin egzaminu panstwowego ?
NAS Analytics TAG

Można jakos przyspieszyc termin egzaminu panstwowego ?

Przepisy, prawo
_________

Można jakos przyspieszyc termin egzaminu panstwowego ?

Postprzez bodziak3 » 27/4/2008, 15:13

To ponownie Ja 8) zaczolem robic prawo jazdy kat B i jednoczesnie kat A , mam dopiero pierwsze godziny teorii i kalkuluje kiedy moge dostac termin egzaminu i wychodzi mi ze jesli wszytko tak normalnie to gdzies na wrzesnia :? slyszalem ze instruktor moze wypisac wczesnie zaswiadczenie o zakanczeniu kursu ale nie wiem czy to prawda , jesli macie jakies propozycje albo rady to piszcie chetnie pobrobuje czegos by przyspieszyc egzamin :?: :!: :?: No to chyba tyle jak na razie :)
bodziak3
Świeżak

Re: Można jakos przyspieszyc termin egzaminu panstwowego ?

Postprzez Ciechan666 » 27/4/2008, 16:24

bodziak3 napisał(a):To ponownie Ja 8) zaczolem robic prawo jazdy kat B i jednoczesnie kat A , mam dopiero pierwsze godziny teorii i kalkuluje kiedy moge dostac termin egzaminu i wychodzi mi ze jesli wszytko tak normalnie to gdzies na wrzesnia :? slyszalem ze instruktor moze wypisac wczesnie zaswiadczenie o zakanczeniu kursu ale nie wiem czy to prawda , jesli macie jakies propozycje albo rady to piszcie chetnie pobrobuje czegos by przyspieszyc egzamin :?: :!: :?: No to chyba tyle jak na razie :)

Pogadaj z instruktorem, żeby dał Ci papiery potwierdzające zakończenie kursu, jedź zapisać się na egzamin, i już znając jego termin wyjeździsz resztę godzin w szkole nauki jazdy. Polecam wziąć godzinę jazdy przed samym egzaminem, tak aby przesiąść się z moto kursowego na egzaminacyjny już rozgrzanym - to dużo daje, jeżeli wcześniej niczym nie śmigałeś. A tak w ogóle to patent z wysępieniem wcześniej papierów nie do końca zgodny z prawem, bo instruktor poświadcza, że wyjeździłeś 20 godzin, co jest nieprawdą i dlatego może nie chcieć dać Ci papierów wcześniej. Pozdro.
Ciechan666
Świeżak

Powrót do Prawo

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

na górê