Twój wzrost + motocykl!
Amik napisał(a):wybaczcie ze zapytam o to w tym wlasnie temacie, ale nie chce zakladac nowego.
Moje pytanie jest w sumie zwiazane jakos.
Wiec - w dobieraniu moto wazne jest, by miec wygodna pozycje.
Ale zastanawia mnie czy ktos, kto jest szczuply tak jak ja, nie ma zbyt wiele sily...a raczej cierpi na jej brakjest w stanie opanowac moto na drodze?
Mozecie sie smiac, nazwac mnie kretynem itd. pozwalam..ale marzy mi sie Honda CBR600 jako moje 1 moto. Tylko pytanie brzmi czy dam rade ja utrzymac na drodze?
Pozdrawiam, Amik.
(Jesli to nie jest miejsce na takie pytanie, czy mozecie je gdzies przeniesc, w odpowiednie miejsce, a nie kasowac? Bede wdzieczny.)
Jeżeli umiesz jeździć na motorze to napewno taką cebre utrzymasz tylko gorzej jak sie ztrzymasz radzę nie przechylać zbyt mocno jet to raczej z lżejszych motocykli
kocham swojÄ… CeBRe
-
Wałek - Świeżak
- hab
- Świeżak
-
JędrekZDW - Bywalec
czesc, moj brat chcialby zamienic poczciwego badziora na cos o zacieciu sportowym
oczywiscie bedzie to pLaStIkOwY mOtÓr
czyli scigacz
problem w tym ze on ma bagatela 190 cm wzrostu i prawie 90kg wagi i np na kawie zx6r ninja wyglÄ…da jak dziecko na pocket bike,
przymierzał sie rowniez do cebery ale to samo
czyli jest dla niego za mały
czy znacie moze takie motocykle typu scigacz czyli pełen sport o wiekszych rozmiarach?
nie interesuje sie scigaczami wiec prosze o pomoc
czyli scigacz
problem w tym ze on ma bagatela 190 cm wzrostu i prawie 90kg wagi i np na kawie zx6r ninja wyglÄ…da jak dziecko na pocket bike,
czy znacie moze takie motocykle typu scigacz czyli pełen sport o wiekszych rozmiarach?
- karolek850
- Świeżak
No bez przesady, ja mam 188cm wzrostu i jak siedzialem na zx6r z 2001r. to wcale nie wygladalem jak na pocket biku, to samo tyczy sie cebry 600. Jesli chcesz wieksze rozmiary to sprzety o pojemnosci 1000, chociaz wielkoscia to sie praktycznie nie roznia (przynajmniej te 2 modele). Sorki za spam.
,,Motocykle to nie tylko moja pasja, ale też moje życie''
-
Nigoss - Bywalec
karolek850 napisał(a):czesc, moj brat chcialby zamienic poczciwego badziora na cos o zacieciu sportowym
czyli scigacz
Jak da rade to może Honda CBR1100XX black bird.
-
TomoR1 - Świeżak
-
Konrad_S51 - Świeżak
-
JędrekZDW - Bywalec
1. Suzuki gsx 750 f
2. 170cm
3. 80kg
- na postoju połowa stopy na ziemi, ogólnie oceniam jako pozycję wygodna zarówno podczas jazdy jak i postoju
2. 170cm
3. 80kg
- na postoju połowa stopy na ziemi, ogólnie oceniam jako pozycję wygodna zarówno podczas jazdy jak i postoju
siódmy sezon
na GSX 750 F...i jeszcze nie znudził mi się
na GSX 750 F...i jeszcze nie znudził mi się
-
witoldjusz - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości