Zobacz wątek - Cos na poczatek! KAT.A Co wybrac? Niemam sie kogo Poradzic?
NAS Analytics TAG

Cos na poczatek! KAT.A Co wybrac? Niemam sie kogo Poradzic?

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Postprzez melvin » 12/3/2008, 23:52

1,4,5 zdjęcie dobrze to uwidaczniają, ale faktycznie zdjęcia mogą maskować różne kolory felg, może gość specjalnie tak cykał foty...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! :twisted:
melvin
PierwszyOkrutny

Postprzez SCORPIO229 » 12/3/2008, 23:55

co do malowania calosci zauwazylem ze ze kolor czerwony nie schodzi sie na dalszych czesciach owiewek rowno, a co do felg do rzeczywiscie 1 jest koloru bialego a 2 srebrnego

a co ogolnie myslicie o tym sprzecie? moglby byc za ta kase ? bo widze ze te gpz sa w miare przystepne cenowo? a co do rejestracji jaki byl by koszt?

Edit: Mam prośbę o edytowanie postów. Pzdr, Żmija.
SCORPIO229
Świeżak

Postprzez .OUTLAW. » 13/3/2008, 00:13

dla mnie to syf ja bym tego nie kupil juz tobie pokazałem co bym wolal miedzy innymi dlatego ze ma o 2 gary wiecej
[img:bfb38c4572]http://img155.imageshack.us/img155/9649/outlawfl6cc8.jpg[/img:bfb38c4572] | najlepszy portal motocyklowy: www.scigacz.pl
.OUTLAW.
Świeżak

Postprzez krydka » 13/3/2008, 10:30

melvin napisał(a):raczej dzwonił w coś potężnie...

Skoro jest sprowadzony z Nimiec, to nie powinien mieć poważnych przejść za sobą. Tam po prostu zabierają papiery jak motocykl miał poważny wypadek i jest niesprawny.
Jeśli chodzi o malowanie, to motocykl który ma 17lat miał zapewne już lakier zniszczony i mozliwe że chodziło tylko o estetyke.
Nie ma co się za bardzo sugerować zdjęciami, bo jak pojechałem oglądać okazyjne moto, które wyglądało przyzwoicie na zdjęciach, to jak dotarłem na miejsce ujrzałem obraz nędzy i rozpaczy:)
Wiatru szum, silnika śpiew, kręta droga oczywiście bez drzew:)
krydka
Świeżak

Postprzez SCORPIO229 » 13/3/2008, 21:26

krydka napisał(a):

Skoro jest sprowadzony z Nimiec, to nie powinien mieć poważnych przejść za sobą. Tam po prostu zabierają papiery jak motocykl miał poważny wypadek i jest niesprawny.
Jeśli chodzi o malowanie, to motocykl który ma 17lat miał zapewne już lakier zniszczony i mozliwe że chodziło tylko o estetyke.
Nie ma co się za bardzo sugerować zdjęciami, bo jak pojechałem oglądać okazyjne moto, które wyglądało przyzwoicie na zdjęciach, to jak dotarłem na miejsce ujrzałem obraz nędzy i rozpaczy:)

Bardzo mi sie twoja wypowiedz podoba o to mi chodzilo o cos konkretnego i zauwazylem ze jednak jakies pojecie na tym masz a nie jakies mysli innych osob ,, ja bym kupil to ,... czy tamto"- a nawet nie podaja powodow dlaczego

ocencie dla mnie to bo bardzo mi sie podoba ale chcialbym wiedziec cos wiecej na temat takiego sprzetu jak dla mnie to jest on malo spotykany w polsce jakie wieksze info prosze
http://moto.allegro.pl/item327156915_su ... _igla.html
SCORPIO229
Świeżak

Postprzez CalibraHunter » 13/3/2008, 22:06

Sluchaj scorpio. Wydedukuj sobie - sam stwiedziles, ze rzadki w Polsce, co za tym idzie - ciezko bedzie z czesciami. Ten egzemplarz jest z 94 roku wiec podejrzewam, ze lada moment zacznie sie sypac. Kazdy inny w tej kat. cenowej bedzie mial podobny wiek. Chcesz potem sprowadzac czesci z zagranicy? Powodzenia.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
CalibraHunter
VIP Ścigacz.pl

Postprzez .OUTLAW. » 14/3/2008, 09:42

scorpio etytuj posty to jedna sprawa druga to ze sam nie wiesz czego chcesz daj sobie spokój bo zaraz całe allegro tu nam wkleisz za te 3 tysiace zł nie ma co sie oszukiwać porzadny rower możesz kupić, wnioski sobie wyciagnij i rób co chcesz. Jezeli nie masz pieniędzy na motocykl to tymbardziej na serwis nie bedziesz mial no chyba że chcesz skręcać sprzet na drut :?
[img:bfb38c4572]http://img155.imageshack.us/img155/9649/outlawfl6cc8.jpg[/img:bfb38c4572] | najlepszy portal motocyklowy: www.scigacz.pl
.OUTLAW.
Świeżak

Postprzez melvin » 14/3/2008, 17:48

krydka napisał(a):

jasne a felgę sobie zmienił żeby mu się lepiej kręciła...
a skąd wiesz że nie był przywieziony po dzwonie i poskładany w kraju?
myślisz że sprawny polski magik nie poskłada w miesiąc szpeja na handel?
oj stary...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! :twisted:
melvin
PierwszyOkrutny

Postprzez icid » 14/3/2008, 19:01

Dla mnie syf niechlujnie odmalowanyi nie chciał bym go nawet za pół tej ceny, ale ty scorpio zapewne nigdy nie miałeś japońskiego moto i nie zdajesz sobie sprawy że takie podpicowane syfy za 3 tys nie mają przed sobą długiej kariery a naprawa silnika w czymś takim przewyższa koszt motocykla, naoglądałem sie kilkadziesiąt takich ,,ścigaczy" dopóki nie zrozumiesz że czymś takim nie pojeździsz i lepiej wydać tą kase na MZ 251 to nie oczekuj jakiś sensownych rad. Zawsze jak ktoś znajomy kupił coś takiego za podobną kase kończyło sie to tak samo, zakup potem max kilka tygodni jazdy i zatarta panewka, albo urywały sie zawory i motorek szedł na części za kilkaset złotych.
icid
VIP Ścigacz.pl

Postprzez FZS_600_traczu » 27/3/2008, 22:24

kup sobie jkaies starsze SM nie bedziesz zalowal kumpel ma i nie załuje a ma 190 cm
FZS_600_traczu
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Motocykle