yamaha ybr 125 - co sadzicie?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
yamaha ybr 125 - co sadzicie?
chcialbym poznac wasza opnie na temat yamahy ybr 125, to znaczy jak wam sie podoba zarowno od straony technicznej jak i wygladu. Pozatym pytanie dodatkowe:czy ktos moze orientuje sie czy do tego moto da sie zamonowac sakwy? z gory dzieki i pozdro
-
kapturnik7 - Świeżak
na cuda techniki i super rozwiazania to w tym motocyklu nie licz. To jest motocykl zrobiony po kosztach tak aby był jak najtańszy. Silnik 4T w 125tce wiec na kosmiczne przyrosty mocy nie masz co liczyc za to na stacji spotka cie dzika satysfakcja bo będziesz tam bywac niezmiernie rzadko. Jako moto do przemieszczania się z punktu a do b jest raczej znakomite ale do latania to bym go sobie nie wybrał
-
Zwierzu - Świeżak
dzieki za odp. chcialbym go jako pierwszy motocykl glownie jako srodek transportu do spokojnej jazdy (jestem z warszawy wiec nie ma nawet za bardzo gdzie latac
) glownie do szkoly itp,chodzi mi wlasnie o prostote rozwiazania, srednie osiagi i niskie koszty eksploatacji. czy wie ktos moze cos o awaryjnosci tego modelu? no i powtorka:czy mozna zamontowac sakwy?

-
kapturnik7 - Świeżak
sakwy ?
:D:D:D:D pewnie się da trzeba zobaczyc na miejscu przy moto
Tak swoją drogą ile masz lat bo się zastanawiam jesli masz powyzej 18tki to chyba nie warto się w to pchac...
co do awaryjności to co ci tam moze niby pasc ?

Tak swoją drogą ile masz lat bo się zastanawiam jesli masz powyzej 18tki to chyba nie warto się w to pchac...
co do awaryjności to co ci tam moze niby pasc ?
-
Zwierzu - Świeżak
No wiesz sakwy to zamontujesz nawet do rowera na upartego. W koncu polak potrafi ale jesli chodzi o takie sakwy przeznaczone do tego moto to zapomnij. A Tak jak juz wspomnial zwierzu tam nie ma sie co zepsuc raczej a poza tym jest to yamaha.
Zabytkowa Honda cb 200 i suzuki Gs 500 E
W przyszlosci Honda Hornet.
-
dzikus - Świeżak
lat mam 16,ale sadze ze w tym przedziale cenowym na nic lepszego raczej liczyc nie moge,pozatym bardzo sobie cenie prostote,wiec w mojej opinii jest to bardzo duzy plus dla tego matorka.a co do sakw trzeba sie bedzie pobawic w "zdolnego Polaka"xD
-
kapturnik7 - Świeżak
ale to zupelnie nie ten wyglad(wole turystyczno szosowe i to o niebo,scigacze itp odpadaja),pozatym cena jest nieco wyzsza, dla przykadu: nowa yamaha ybr 125 cena na stronie: 9 900, cena w salonie w warszawie 8 900, cena w salonie za nie jezdzony egzemplarz z 2005: 7900, cena rocznego na allegro 6 - 7 tys, honda cbr nowa: 12 900..
Honda cb 900f hornet - my black dream
-
kapturnik7 - Świeżak
nie koniecznie,waham sie miedzy nowym a jedno - 2 letnim..szczerze mowiac nie wiem co sie bardziej oplaca, ostatnio widzialem roczna za 6 tysiecy z wawy(a i w wawie mieszkam),miala jeszcze rok gwarancji kupiona w salonie wszelkie paipery itp..wiec zaczalem sie wachac w koncu za 2 tysace mozna kupic pare rzeczy typu kask i ubezpieczenie i jeszcze sporo posmigac na benzynce za ta kase..
-
kapturnik7 - Świeżak
Ja na twoim miejscu nie kupowal bym nowego moto. W momencie kupienia on juz traci na wartosci to po pierwsze. A na uzywany egzemplarz mozna trafic w naprawde dobrym stanie.
-
dzikus - Świeżak
masz racje dzikus,dzieki:) a moze orientujecie sie w moto o podobnych osiagach i w podobnej cenie? chodzi mi o cos w stylu szosowy, ewentualnie chopperopodobny, 125 ccm
-
kapturnik7 - Świeżak
masz racje dzikus,dzieki:) a moze orientujecie sie w moto o podobnych osiagach i w podobnej cenie? chodzi mi o cos w stylu szosowy, ewentualnie chopperopodobny, 125 ccm
-
kapturnik7 - Świeżak
tak suzuki gn 125 albo lepszą Honde Rebel 125 mam tą hondke i moge ją każdemu polecić a nie jakąś yamahe ybr za którą można kupić Honde Cbr 125 ale jak coś piszesz o sakwach to tylko Rebelke za około 3500zł reszta zostaje w kieszeni i masz moto !!!!!!!!
- mafioza
- VIP Ścigacz.pl
mafioza, chcialbym w tym miejscu zaznaczyc ze jestem zupelnym nowicjuszem jesli chodzi o sprawy mechaniczne,a kupowanie 4-5letniego motoru, w ktorym prawdopodobnie od czasu do czasu trzeba bedzie pogrzebac nie jest dla mnie najlepszym wyjsciem,bo sam za wiele nie zrobie(moge zmienic olej,swiece,filtry itp ale nic wiecej raczej nie) a nie stac mnie zeby byc stalym gosciem w serwisie,gdyz moj portfel nie jest zbyt gruby..czy nadal uwazasz ze kilku letnia honda bedzie dla mnie dobra? nie zakladam z gory ze nie tylko sie pytam czy sobie poradze? a tak na marginesie mozna kupic,ale cbr-ka bedzie miala 3-4 lata a ybr-ka w tej cenie bedzie roczna.
-
kapturnik7 - Świeżak
Posluchaj Bunnego, gn albo rebel. A jak nie to rzuc okiem tutaj
http://www.allegro.pl/search.php?string ... y=8659&p=0
Moze znajdziesz cos co cie zainteresuje a pozniej mozesz pytac dalej...
http://www.allegro.pl/search.php?string ... y=8659&p=0
Moze znajdziesz cos co cie zainteresuje a pozniej mozesz pytac dalej...

-
dzikus - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm