Wypadek Ferrari na Pulawskiej
jechałem tamtędy w deszcz i tak jak inni miałem na blacie koło 100km/h. nic się nie działo.
ogólnie pojęty błąd kierowcy...
ogólnie pojęty błąd kierowcy...
-
SQ - Mieszkaniec forum
falconiforme napisał(a):Dokładnie Ryba, u nas jest tak, że znaki chronią w większości urzędników a nie ludzi.Ad. 4. Tak zginęło tam kilka osób i najprawdopodobniej wszystkie te osoby przekroczyły dozwoloną prędkość.
Nie ma to żadnego znaczenia. Tam ginęli ludzie.
Ma znaczenie - ginęli w dużej mierze na własne życzenie. Jak ktoś popełni samobójstwo wieszając się to też powiesz że to wina liny która powinna się w takiej sytuacji zerwać?
-
dark_angel - Świeżak
na drodze nikt nie ginie na wlasne zyczenie! Znalem ludzi, ktorzy gineli w wypadkach drogowych i nikt mi nie udowodni ze to bylo na ich wlasne zyczenie.... a zycie ludzkie jest na tyle wartosciowe, ze warto wydac wiecej kasy z naszych kieszeni aby zabezpieczyc takie miejsce podwyzszonego ryzyka, bo czlowiek nie jest doskonaly i lamie zakazy, ale to nie znaczy, ze mamy pozwolic mu umierac i nic nie robic!
przyczajony tygrys, ukryty smok... zielony smok... Kawasaki
-
Ryba - Świeżak
- fandzoilisz
- Bywalec
to najlepiej, zeby przed wjazdem na polskie drogi ustawic znak nie wjezdzaj bo zginiesz (bo sa w tak fatalnym stanie)! i wtedy juz nic nie musimy wymagac od urzednikow i od panstwa polskiego, tak?
a co do wypadkow w wyniku czyjegos wykroczenia: to co powiecie o tym jak moj kumpel wpadl na moto w ogromna dziure w jezdni (niczym nie oznakowana) i sobie zrobil kuku?
a co do wypadkow w wyniku czyjegos wykroczenia: to co powiecie o tym jak moj kumpel wpadl na moto w ogromna dziure w jezdni (niczym nie oznakowana) i sobie zrobil kuku?
przyczajony tygrys, ukryty smok... zielony smok... Kawasaki
-
Ryba - Świeżak
Ryba napisał(a):
Bo ci na tych motorach to mordercy i gwałciciele,nie wiesz o tym
Wypadki,były,są i będą.
Przykre to ale prawdziwe,mozemy jechac 40km/h z 10 poduszkami i kogutem na głowie,a i tak znajdzie sie ktoś kto nam zrobić moze wspominane "kuku".
(otwórz link)
Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy PP
zx6r '2006
Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy PP
zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
Przy granicy jest zawsze taka wielka tablica z ogroniczeniami prędkości, mozna by z niej zrobić jedno wielkie 50 i po problemie, ludzie by już nie narzekali na multum ograniczeń prędkości.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości