Jak wygląda jazda testowa?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
BekuMT01 napisał(a):LeWy2005 napisał(a):prawko danej kategorii min 3 lata
ja miałem zrobione 2 miesiące przed jazdą testową i dali motór
No kurde a ja chcialem pojezdzic fajnym mesiem to kazali mi przyjsc za 2 lata :/
Pzdr
- LeWy2005
- Świeżak
Scarlet napisał(a):Zapisy do tej karawany przyjmują też w salonach?
Tylko w salonach i tylko w tych w których odbywa się ta karawana.
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
troche zbocze z tematu, ale w ktoryms z poprzednich swiatach motocykli byl niezly felieton poswiecony wlasnie jazda testowym, mozna powiedzec ze wyjasnial wszsytko dlaczego w polsce jest tak jak jest z testowymi.
btw. czytal ktos?
btw. czytal ktos?
Na kolana chamy !
-
Leitho - VIP Ścigacz.pl
- adamus67
- Świeżak
ok, poczytałem podzwoniłem i jak dotąd wiem tyle:
1. Jazda testowa (w Bielsku - Suzuki) jest mozliwa od marca, trzeba miec odpowieni strój (kask, kurtka, rekawice), prawo jazdy oczywiscie (nie musi byc X lat, ma byc po prostu). Najpierw sprawdzają pod salonem czy w ogóle klient umie opanować motocykl, a potem jedzie sie na miasto na ok. 20-30 min. z jakąs osoba z salonu (na osobnym motorze). Czyli wyglada na to ze bez wiekszych problemów
2. Karawana Suzuki ma sie odbyc w okolicach maja, ale jeszcze nic nie wiadomo...
1. Jazda testowa (w Bielsku - Suzuki) jest mozliwa od marca, trzeba miec odpowieni strój (kask, kurtka, rekawice), prawo jazdy oczywiscie (nie musi byc X lat, ma byc po prostu). Najpierw sprawdzają pod salonem czy w ogóle klient umie opanować motocykl, a potem jedzie sie na miasto na ok. 20-30 min. z jakąs osoba z salonu (na osobnym motorze). Czyli wyglada na to ze bez wiekszych problemów

2. Karawana Suzuki ma sie odbyc w okolicach maja, ale jeszcze nic nie wiadomo...

Mogę pomóc nakręcić lub zmontować jakiś dobry film motocyklowy 

-
Scarlet - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2