FZ 6 vs umiejętności
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
oj już przestańcie... moje zdanie jest takie że 600 wcale nie musi się zabić, ale kupuje ją raczej żeby się pokazać, a temat wrzucił tutaj żeby po prostu zwrócić na siebie uwagę... chłopie jeżeli mówisz poważnie to idź i kup tego fazera, a nie piszesz na forum, tu takie tematy są strasznie drażliwe i przeważnie końcem jest zablokowanie tematu...
Kupię używany Power Commander do CBR 1000RR
-
pan_blancik 15 - Świeżak
tematy typu"czesc mam 17 lat,mam neostrade,jezdze na sedesie(wielkim gownie)chcialbym kupic scigacza,bo chcialbym wyrywac na niego panienki" Przewijaly sie juz setki razy,mam juz tego dosc nie ktorych nawet nie komentyje bo po co.Zrobisz jak bedziesz chcial jak chcesz to kup tego fazera.Odemnie dostaniez KRZYZ na droge
pozdro pozdro
pozdro pozdro
- falken86
- Świeżak
ja mam 19 lat i wsiadlem na fazerka jako 1 moto, po drodze były 3 lata skuterem, troche mz-kami po wsi
, on i często wypady gs kumpla
i co? i żyje
trzeba miec respekt do moto i jeździc uważnie. Nie koniecznie już mozna sie zabic, trzeba miec olej w głowie i to jest najwazniejsze. Wodza wyobraźni czasami daje poniesc ale trzeba pamietac o szacunku do motcykla bo inaczej kiepsko będzie.

Yamaha R1 RN19 

-
GregorMoto - Bywalec
Zapraszam do działu technika jazdy do tematu wypadki tam się wszystko wyjaśnia.
Po co strzępić klawiaturę czy jest to dobre moto czy nie???
Fotki wszystko wyjaśniają.
Po co strzępić klawiaturę czy jest to dobre moto czy nie???
Fotki wszystko wyjaśniają.
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
mam wrazenie ze nie ktorzy nie rozumieja o co chodzi albo predzej nie chca zrozumiec. nikt wam nie mowi ze jak kupisz hayabuse na pierwsze moto to musisz sie zabic. nie nie musisz,mozesz w zyciu nie miec gleby ale rownie dobrze mozesz roztrzaskac sobie glowe o betonowy mur ktory znajdowal sie za łukiem na ktorym wypadles z drogi. i gdy zaczniesz od mocniejszego moto wtedy to prawdopodobienstwo wypadku staje sie duzo wieksze niz gdybys zaczal od 60 konnej maszynki. ale jak wyzej napisalem wcale nie musisz miec wypadku.
nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
motoman, ciekawy filmik - widac ze pan z obrazkow nie byl chyba nigdy na kursie... za duzo gazu, za szybko sprzeglo no i nikt mu chyba nie powiedzial: jak ruszasz to trzymaj noge na tylnym (moze dupsko przy ruszaniu uratujesz)
ps. fazer 600 jest fajnym motocyklem "turystycznym"(z założenia), ale reakcję na drgnięcia prawego nadgarstka ma błyskawiczną więc czy po przesiadce ze skutera gdzie rollgazem większość riderów posługuje się w systemie binarnym to dobry pomysł

ps. fazer 600 jest fajnym motocyklem "turystycznym"(z założenia), ale reakcję na drgnięcia prawego nadgarstka ma błyskawiczną więc czy po przesiadce ze skutera gdzie rollgazem większość riderów posługuje się w systemie binarnym to dobry pomysł

Szczęśliwy posiadacz kat.ABC prawa jazdy. Obecnie w trakcie C+E...
-
mr_neox - Świeżak
Ja tam jednak będe forsował opcje iż rozważny i myślący człowiek da sobie rade <wiem po sobie:P> ale teksty typu "bede jezdzil wolno, przez pierwszy miesiac nie przekrocze 'stówki', jestem rozważny i nie chce sie zabić" to można wsadzić do lamusa:D i tak każde wyłaczenie stacyjki w garażu kończy się refleksją: "Kur*a znów przegialem! a obiecalem sobie że tym razem bedzie spokojnie":D takze spoko, każdy 'rozważny' <jak i ja;)> nie wystrzeże się odpie*dalania szopek na szosie:D
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
Soltys bez obrazy ... ale po tym co piszesz w moich oczach zdajesz sie byc typowym nastolatkiem ktory chce byc cool, kiedys cool byly samochody, teraz zaczyna sie to przerzucac na motocykle, z tym ze samochod wybacza bledy kierowcy, motocykl juz nie ... z gadki przypominasz mi mojego kuzyna, chlopaczyna zrobil prawko, pojezdzil troszke, jego ojciec niesluchal jak mowilem zeby mu nie dawal samochody tylko niech kupi cos czym sie nauczy jezdzic ... skonczylo sie kasacja dwumiesiecznej Skody Octavii ... dlaczego? chcial sie popisac przed kumplami ze potrafi zawrocic na recznym jak na filmach przy predkosci przekraczajacej 60km/h ... nie wpadl na to ze przednionapendowki do driftu raczej sienie nadaja
Kup sobie jakas 125 ... max 250 ... rok pojezdzisz, pare razy sie yglebisz to docenisz pojemnosc silnika ... po glebie na 600 albo wyzej mozesz nie miec szansy doceniac ...

Pzdr
- LeWy2005
- Świeżak
ja mam 17lat i caly ten sezon przelatałem na r6, porostu wszystko zalezy od ciebie jak masz nasrane we łbie i nie dokonca zdajesz sobie sprawe co to jest motocykl to kup sobie motorynke (polecam). Nie zakłądaj nigdy ze ty napewno bedziesz spokojnie jedzil (mi tez sie tak wydawalo) ale i tak na korci zeby sobie na kolo postawac itp... mi sie naszczescie udalo przejezdzic bez zadnej gleby:D:D a w sezonie zrobilem (8tys) nie za duzo ale zawsze...
ale ogolnie na pierwsze moto bym tego ine kupywal ja na pierwsze moto mialem yamaszke rd 125 przesmigalem nia 2lata i pozniej kupilem sobie gs-a pozniej fazerka no i r6

- Michaek
- Świeżak
LeWy2005 napisał(a):dlaczego? chcial sie popisac przed kumplami ze potrafi zawrocic na recznym jak na filmach przy predkosci przekraczajacej 60km/h ... nie wpadl na to ze przednionapendowki do driftu raczej sienie nadaja![]()
sorry za offtopa ale czy możesz mi to wyjaśnić? bo troche tego w ogóle nie rozumiem.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
przednionapendowki do driftu raczej sienie nadaja
Z własnego doświadczenia wiem, że przednionapędówki do nawrotów na ręcznym nadają sie doskonale, więc Twój kuzyn pewnie coś więcej nabroił niż sam nawrót na ręcznym

cbr 1000f dual
- Cidman
- Świeżak
a kto to jest mitoman???
)) majac motocykl w wieku w ktorym nie ma sie prawka jest oczywiscie złe( bo jak zlapia mozna odroczke dostac itp...) no ale z drugiej strony ja dzieki temu podchodze do motocykla z ogromnym respektem i nie warjuje ( bo wole nie wyrozniac sie na miescie zeby mnie nie zlapali) natomiast majac prawko pewnie czul bym sie pewniej i napewno sezonu nie zakonczyl bym bezglebowo. Ale ogolnie co by tutaj nie swierowac i rznac cwaniaka mi sie udalo bo prawko juz robie ale czy tobie sie uda..., jak ci malo brakuje do prawka to ja na twoim miejscu wolal bym poczekac.i zaczac od mix jakiejs 500

- Michaek
- Świeżak
Michaek napisał(a):ja mam 17lat i caly ten sezon przelatałem na r6, porostu wszystko zalezy od ciebie jak masz nasrane we łbie i nie dokonca zdajesz sobie sprawe co to jest motocykl to kup sobie motorynke (polecam). Nie zakłądaj nigdy ze ty napewno bedziesz spokojnie jedzil (mi tez sie tak wydawalo) ale i tak na korci zeby sobie na kolo postawac itp... mi sie naszczescie udalo przejezdzic bez zadnej gleby:D:D a w sezonie zrobilem (8tys) nie za duzo ale zawsze...ale ogolnie na pierwsze moto bym tego ine kupywal ja na pierwsze moto mialem yamaszke rd 125 przesmigalem nia 2lata i pozniej kupilem sobie gs-a pozniej fazerka no i r6
chyba cie troszke fantazja niesie bo w najlepszym wypadku jak zaczynales na rd125 to miales niecale 14 lat. juz wyjasniam:masz 17 i sezon na r6czyli r6 kupiles gdy miales 16 lat.a wczesniej rd jezdziles 2 lata.wiec do tej pory wyszlo ze rd miales juz w wieku 14 lat. ale przeciez jeszcze jezdziles przed r6 gs i fazer wiec to znaczy ze rd miales wczesniej niz jako 14letni chlopiec. A mi sie wydaje ze w wieku 14 to ty miales bujna wyobraznie i co noc mokre przescieradlo.
nsr125------>dr350
- patrykmulek
- Bywalec
rd 13lat mialem ja 2lata pozniej gs ( 15 lat) sprzedalem rok temu i kupilem fazera mialem go do kwietnia tego roku i pozniej r6 a po za tym to ja sie nie musze nikomu tlumaczyc i mam to w dupie co sobie myslicie ja napisalem co mialem do powiedzenia dla autora tego tematu i nie musze sie nikomu rozztlumaczac co i jak bo to nie jest temat o mnie i moim k**** zyciorysie pzdr
- Michaek
- Świeżak

nsr125------>dr350
- patrykmulek
- Bywalec
mar111cin napisał(a):LeWy2005 napisał(a):dlaczego? chcial sie popisac przed kumplami ze potrafi zawrocic na recznym jak na filmach przy predkosci przekraczajacej 60km/h ... nie wpadl na to ze przednionapendowki do driftu raczej sienie nadaja![]()
sorry za offtopa ale czy możesz mi to wyjaśnić? bo troche tego w ogóle nie rozumiem.
Jedziesz, skrecasz kola, zaciagasz reczny dajesz gaz w deche ... z tym ze nie koniecznie sprawdza to egzamin na rezerwowym pasie startowym z betonki ktoy jak wiadomo ma uskoki itp.

Pzdr
- LeWy2005
- Świeżak
nie o to mi chodziło, chodziło mi czemu przednionapędówki nie nadają się do zaciągania ręcznego i obracania auta ?
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
pewnie chodzilo mu o to ze w podsterownych FWD trzeba recznym sobie pomagac bo inaczej nie da rady, a w RWD z odpowiednio mocnym silnikim wystarczy dac troche wiecej gazu i od razu zarzuca tylkiem przez nadsterownosc.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości