Zagadka
Pomian napisał(a):Dlaczego Hitler się zastrzelił???
bo mial dosyc wchodzenia na forum scigacz.pl na ktory dzieciaki 14 letnie udaja doroslych ktorzy maja r1, osob typu pan blancik ktorzy sa najmadrzejsi , ludzi ktorzy nie wiedza w ktorym dziale umiescic temat i pisza go w kilku itd
zgadlem?

YAMAHA YZ 125
Poszukiwania znowu rozpoczete...
-
M. - Świeżak
hehe raczej nie do rozwiazania. Mozna jedynie odwrocic, czyli cegła waży kilo i pół cegły :]
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
to odpowiedz do zadania z ceglami
proste
x = 1 + x/2,
(1 - 1/2)x = 1,
x/2 = 1,
x = 2.
ehhe zazwyczaj staram sie nie laczyc matematyki z moim czasem wolnym, widac moj blad

Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
M. napisał(a):Pomian napisał(a):Dlaczego Hitler się zastrzelił???
bo mial dosyc wchodzenia na forum scigacz.pl na ktory dzieciaki 14 letnie udaja doroslych ktorzy maja r1, osob typu pan blancik ktorzy sa najmadrzejsi , ludzi ktorzy nie wiedza w ktorym dziale umiescic temat i pisza go w kilku itd
zgadlem?
Noooo to jest druga opcja też bardzo trafna:D a pierwsza????:P
YAMAHA YZF R6 2003r.
- Pomian
- VIP Åšcigacz.pl
patrzecie na to.. niby blancika i innych juz nie ma ale co chwile znajdzie sie ktos zabawny na forum...
viewtopic.php?t=12910&postdays=0&postorder=asc&start=0

viewtopic.php?t=12910&postdays=0&postorder=asc&start=0
YAMAHA YZ 125
-
M. - Świeżak
ej bo ja bym chcial kupic sobie jakiegos krosika albo enduro ale jeszcze nie wiem myslalem nad kupnem KAWASAKI KMX 125 ale nie mam tyle pieniedzy jest za drogi szukam czegos do 4 tysiecy maksymalnie moze byc tesz mini scigacz piszcie z odpowiedziami
hahhahahah jaki poczatek padlem i leze. Koniec świata normalnie hahahah. Przynajmniej jest zabawnie. A skad wiecie moze ma 21 lat i szuka "krosika". Ale "nie ma tyle pieniedzy bo jest za drogi" Nie no fajnie jest

-
Mi5i3K - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości