Zagadka
przeczytaj szybko i nie wracaj pozniej do zagadki, zeby bylo uczciwie. jak ja przeczytasz to wylacz monitor, pomysl i napisz odpowiedz nie czytaja ponownie tresci zagadki
jestes pilotem, w poniedzialek byles w warszawie, skad odleciales do berlina, przespales sie tak 20 min i wyruszyles boingiem 747 do moskwy. w moskwie do samolootu wsiadlo 15 osob, a wysaidlo 4. wypiles cole w puszcze, przespales sie 8 godzin i znowu podroz, tym razem do chin. w chinach tylko cos zjadles, zabrales kolejnych 12 pasazerow i polecailes przez ocean do ameryki.
uwaga teraz pytanie:
ile pilot ma lat?
jestes pilotem, w poniedzialek byles w warszawie, skad odleciales do berlina, przespales sie tak 20 min i wyruszyles boingiem 747 do moskwy. w moskwie do samolootu wsiadlo 15 osob, a wysaidlo 4. wypiles cole w puszcze, przespales sie 8 godzin i znowu podroz, tym razem do chin. w chinach tylko cos zjadles, zabrales kolejnych 12 pasazerow i polecailes przez ocean do ameryki.
uwaga teraz pytanie:
ile pilot ma lat?
Na kolana chamy !
-
Leitho - VIP Åšcigacz.pl
bardzo trudna zagadka, po godzinie myślenia, 3 godzinach karkołomnych wyliczeń wykrzyknąłem "eureka!!!" i doszedłem do wniosku, że ma 18 lat 

Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Åšcigacz.pl
maluch jest pomaranczowo brazowy bo rdza go zzera 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Leitho napisał(a):przeczytaj szybko i nie wracaj pozniej do zagadki, zeby bylo uczciwie. jak ja przeczytasz to wylacz monitor, pomysl i napisz odpowiedz nie czytaja ponownie tresci zagadki
uwaga teraz pytanie:
ile pilot ma lat?
Czy to jest zagadka o pan-blancik-15?
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
swoja droga szkoda ze niema juz pitera Stantera... tych badboyow thoresow outlawow itd... zostal nam tylko blancik i vco ktorzy tez znikneli... jak widac rok szkolny sie zaczal,internet zdrozal...
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
Dlaczego lód jest biały a woda bezbarwna?... Hehe 

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
male sprostowanei do lodu- jesli wstawisz szklanke wody to lodowki to powietrza w tym lodzie nie bedzie, co innego jezeli snieg zamienia sie w firn a firn <duzo powietrza>w lod lodowcowy koloru niebieskiego <malo powietrza> ale jezeli lod lodowcowy wrzucisz np do drinka i bedzie sie roztapial powoli to bedzie syczec ten drink bo bedzie sie uwalniac powietrze:D:D
Z 1000
-
rat - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości