Trudne sprawy [18+]
aso naprawi wszystko, pewnie. jesli auto nag warancji to jest okej, jesli sie konczy, to naprawa wyglada tak ze wymieniaja.
ojciec w mazdzie mial walniety alternator i wymieniony na zastepczy (przez co swiecil sie na desce blad), w aso chcieli wymieniac liczniki za 3kola z uwzglednieniem, ze to MOZE nei pomoc.
ojciec w mazdzie mial walniety alternator i wymieniony na zastepczy (przez co swiecil sie na desce blad), w aso chcieli wymieniac liczniki za 3kola z uwzglednieniem, ze to MOZE nei pomoc.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Walenty napisał(a):cioracz napisał(a):Czester dobrze gada! Polać mu. ASO jest przereklamowane i to bardzo. Znają się tylko na podstawowych rzeczach a ciągną za nie jak Honda olej. Już nie mówię że ich diagnostyka ogranicza się tylko do podłączenia komputera
Byłeś to wiesz
Parę razy byłem i skutki takiego wymieniania zamiast naprawiania części też widziałem

Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
Ehhh, nie będę nic dziś pisał, bo raz, że jestem najeebany, a dwa, że z komórki piszę i po pijaku mi ciężko. Ale niebawem napisze Wam elaborat na temat ASO i ich totalnego braku fachowości, wyłącznie z własnych przykładów.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Kaai napisał(a):ale da sie normlanie skrecic w dol jeszcze albo w gore, tak czy siak auto na kanał, najwygodniej?
Da sie, ale gwint w najwyższym polozeniu to z reguły juz -30 w stosunku do serii.
Wystarczy lewarek, potrzebujesz tez kluczy do gwintu.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
po co bedziesz zmienial zawias
skrec go na maxa i jezdzij az sie nie rozsypie potem kupisz nowe zawieszenie
a i przed kupnem takiego samo najlepiej wejsc pod spod bo podwozie przeważnie jest zmasakrowane 

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
a jak to potem przy rejestracji jest?
bo w sumie, jak kupowalem moto, to umowa na mnie, a OC miualme jeszcze od poprzedniego wlasciciela, a przy rejestracji chyba to nei ma znaczenia, grunt zeby bylo, albo?
bo w sumie, jak kupowalem moto, to umowa na mnie, a OC miualme jeszcze od poprzedniego wlasciciela, a przy rejestracji chyba to nei ma znaczenia, grunt zeby bylo, albo?
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Pewnie chodzi ci o zniżki najlepiej wżiąśc sobie kogoś ojca szwagra kto ma pełne
Ja też tak mam dopisanego szwagra bo ma pełne zniżki mniej płacę
w WK ich to wgl nie obchodzi czy masz czy nie
To co tam kupiłeś pochwal się

w WK ich to wgl nie obchodzi czy masz czy nie
To co tam kupiłeś pochwal się

Honda CBR 125R ---> Yamaha FZS 600 02r
-
Devil 125 - Bywalec
a rejestracja za szyba loteria, bo niby nie ma okreslonego miejsca gdzie ma byc, ale dla samochodow etc ma byc w miejscu przewidzianym kontrukcyjnie, ale w razie czego chyba bedzie mozna podczas kontroli na miejscu wrzucic w zderzak, co?
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
jak masz forda gt to mozesz miec za szyba bo ten samochod nie ma miejsca na rejestracje
kazdy inny samochod niestety ma miejsce na rejestracje i trzeba sie go trzymac bo niestety miski lubia sie czepiac

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości