1515
Nie no to zawsze myslalem ze to taka spokojna praca
Ale jest cos czego nie rozumiem. Jaki sens ma zatrudnianie w firmach ochraniarskich ludzi z grupa inwalidzka. Znaczy wiem ze o kase chodzi ale jak to ma wygladac w praktyce. Bez sensu
Ale jest cos czego nie rozumiem. Jaki sens ma zatrudnianie w firmach ochraniarskich ludzi z grupa inwalidzka. Znaczy wiem ze o kase chodzi ale jak to ma wygladac w praktyce. Bez sensu
Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
Ci co maja grupy to w 90% zwykli ciecie bez uprawnien:) ich zadanie polega na siedzeniu a w razie napadu lub wlamania maja wezwac GI i policje. Chociaz branza ochrony powoli sie sypie i w niektorych firmach zalogi GI sa jednoosobowe lub jeden kwalifikowany prazownik i emeryt z grupa jako kierowca
aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
w sumie, zauważyłem już na kilku tematach, że kilka osób nowych(?) z 20postami~ poleca 600 na spokojnie na pierwsze moto.
"olej w glowie i ogarniesz". ktos ma zamiar cos z tym zrobic, czy niech to tak zostanie?
//zapomnialem dodac, ze polecaja 600 na pierwsze moto ci, co w ogole jescze nei jezdza.
"olej w glowie i ogarniesz". ktos ma zamiar cos z tym zrobic, czy niech to tak zostanie?
//zapomnialem dodac, ze polecaja 600 na pierwsze moto ci, co w ogole jescze nei jezdza.
- Kaai
- Mieszkaniec forum
No wlasnie wiem. To jest przegiecie. Jak Tacie na teren jakiś ktos wszedl to po grupe interwencyjna zadzwonil, po czym sam musial sie z gosciem spinac bo "im lekarz zabrania biegac" 

-
-
suhy-19 - Moderator
Vergon napisał(a):Pany czym okleić drzwi wejściowe od środka, żebym mógł je pomalować w kolorze ścian?
Myślałem o tapecie, ale chcę mieć możliwość zerwania tego za rok czy dwa jak mi się znudzi.
masz normalnie do kupienia takie okleiny imitujące np drzewo różne rodzaje, kolory, etc.
- Kaai
- Mieszkaniec forum
w obecnej robocie nie mam styczności z takimi agentami a do GI narazie nie zamierzam wracać
http://allegro.pl/frajerze-zobacz-co-tr ... 03898.html
jak ktos na tym czyms nauczy sie latac na gumie stawiam flaszkę
http://allegro.pl/frajerze-zobacz-co-tr ... 03898.html

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
te memy wrzucane przez profil scigacz.pl na Facebooku są opatentowane jako magnes na gimby, czy autor ma płacone od sztuki? Ani one ładne ani zabawne, tematyka od miesięcy ta sama.
Według mojej opinii stało się to mdłe i odpycha ludzi zamiast ich przyciągać...
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... de058d3b00
Obróbka graficzna paint'em na najwyższym poziomie, i w kółko ten sam temat "kiedy dziewczyna powie mi/kiedy dziewczyna napisze mi" brzmi to dosłownie jak przechwałki bandy gimnazjalistów który jest lepszym ruchaczem mimo, że waginę widzieli tylko na filmach...
Według mojej opinii stało się to mdłe i odpycha ludzi zamiast ich przyciągać...
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... de058d3b00
Obróbka graficzna paint'em na najwyższym poziomie, i w kółko ten sam temat "kiedy dziewczyna powie mi/kiedy dziewczyna napisze mi" brzmi to dosłownie jak przechwałki bandy gimnazjalistów który jest lepszym ruchaczem mimo, że waginę widzieli tylko na filmach...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
mlv bo kto jak nie gimby im dadza like i wyswietlenia. Jakby jeszcze udostepiali strony cos pokroju "motocykle to pasja ktora zabija" to totalnie by juz miliony zarabiali na ryjbuku. A tak w ogole to ktos z forum to prowadzi czy jak?
-
Invi napisał(a):Ale dlaczego ścigacz to firmuje, nie mam pojęcia
No bo wiesz "Ride hard or go home"

Swoją drogą cieszę się, że żaden "news" nie wyświetla mi się na twarzoksiążce, która i tak służy mi głównie jako następca starego, dobrego GG

Oznaczyłem wszystko jako "spam" bo moje oczy krwawiły już widząc co chwilę memy typu właśnie: "Ride hard...", "popatrz mi w oczy...", "lubię zapierteges...", czy "umrę za to co kocham"... wszystko tak typowo pod naszą nowoczesną pustą młodzież...nikomu nie ubliżając ofkors

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator