[Aktualności] Kierowca samochodu atakuje...
20 tyś km motocyklem i 140tys samochodem nigdy ani ja ani żaden motocyklista nic mi nie zarysował , da się przejechać szybciej dany odcinek bo jeśli znak jest 70kmh auto ze świateł potrzebuje przeważnie 9s ,a motocykl 1s a za tem zamknij ryj w necie i świecie bo za malutki i glupiutki jesteś. Więc moto przed nim nic go nie spowolni , a jeśli masz prawko to albo jesteś piczka i jeździsz prawilnie albo sam też naginasz przepisy ! <br><hr>CARandBIKEKomentatorzy napisał(a):Mówiąc o kulturze na drodze to spójrzcie najpierw na siebie motocykliści ! Wyprzedzanie na podwójnych ciągłych , przejściach dla pieszych , skrzyżowaniach , przecieranie ,wpychanie się jak i zarysowanie lakierów jest kulturalne ? nie mówiąc o zasadach ruchu drogowego którego w żaden sposób nie przestrzegacie bo nie można przejechać danego odcinka motorem prędzej gdyż ograniczenia prędkości są takie same dla motoru jak i samochodu . Zachowujecie się często jak hołota i jak tylko wyjedziecie to macie problem do całego świata . <br><hr>marlon <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
TO TERAZ DO MOTOCYKLISTÓW KTÓRZY UWAŻAJĄ ŻE FAJNIE JEST TAK WYPRZEDZAĆ
Nieraz mnie krew zalewa właśnie przez motocyklistów którzy tak wyprzedzają. Mam mocne auto i lubię ruszać szybko, stoję sobie jako pierwszy i jakiś burak na motocyklu zajeżdża mi drogę w sposób jak na filmie a potem się wlecze i muszę go wyprzedzać.
Kochani motocykliści nauczcie się przepisów - wyprzedzanie na ciągłej nie jest Wam święte krowy przyzwolono dla tego że zostawiacie jeden ślad.
Nie jesteście sami na drodze!<br><hr>kierowca
Nieraz mnie krew zalewa właśnie przez motocyklistów którzy tak wyprzedzają. Mam mocne auto i lubię ruszać szybko, stoję sobie jako pierwszy i jakiś burak na motocyklu zajeżdża mi drogę w sposób jak na filmie a potem się wlecze i muszę go wyprzedzać.
Kochani motocykliści nauczcie się przepisów - wyprzedzanie na ciągłej nie jest Wam święte krowy przyzwolono dla tego że zostawiacie jeden ślad.
Nie jesteście sami na drodze!<br><hr>kierowca
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Poziomem swojej wypowiedzi tylko dajesz świadectwo o sobie.<br><hr>UczestnikRuchuKomentatorzy napisał(a):Mówiąc o kulturze na drodze to spójrzcie najpierw na siebie motocykliści ! Wyprzedzanie na podwójnych ciągłych , przejściach dla pieszych , skrzyżowaniach , przecieranie ,wpychanie się jak i zarysowanie lakierów jest kulturalne ? nie mówiąc o zasadach ruchu drogowego którego w żaden sposób nie przestrzegacie bo nie można przejechać danego odcinka motorem prędzej gdyż ograniczenia prędkości są takie same dla motoru jak i samochodu . Zachowujecie się często jak hołota i jak tylko wyjedziecie to macie problem do całego świata . <br><hr>marlon <br>Komentatorzy napisał(a):20 tyś km motocyklem i 140tys samochodem nigdy ani ja ani żaden motocyklista nic mi nie zarysował , da się przejechać szybciej dany odcinek bo jeśli znak jest 70kmh auto ze świateł potrzebuje przeważnie 9s ,a motocykl 1s a za tem zamknij ryj w necie i świecie bo za malutki i glupiutki jesteś. Więc moto przed nim nic go nie spowolni , a jeśli masz prawko to albo jesteś piczka i jeździsz prawilnie albo sam też naginasz przepisy ! <br><hr>CARandBIKE<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ryj to ma twoja stara a zapinają ją weń bezdomne psy i włóczęgi. Do tego nie umiesz gamoniu po polsku pisać. jeb*** pałorób.<br><hr>twójpanKomentatorzy napisał(a):Mówiąc o kulturze na drodze to spójrzcie najpierw na siebie motocykliści ! Wyprzedzanie na podwójnych ciągłych , przejściach dla pieszych , skrzyżowaniach , przecieranie ,wpychanie się jak i zarysowanie lakierów jest kulturalne ? nie mówiąc o zasadach ruchu drogowego którego w żaden sposób nie przestrzegacie bo nie można przejechać danego odcinka motorem prędzej gdyż ograniczenia prędkości są takie same dla motoru jak i samochodu . Zachowujecie się często jak hołota i jak tylko wyjedziecie to macie problem do całego świata . <br><hr>marlon <br>Komentatorzy napisał(a):20 tyś km motocyklem i 140tys samochodem nigdy ani ja ani żaden motocyklista nic mi nie zarysował , da się przejechać szybciej dany odcinek bo jeśli znak jest 70kmh auto ze świateł potrzebuje przeważnie 9s ,a motocykl 1s a za tem zamknij ryj w necie i świecie bo za malutki i glupiutki jesteś. Więc moto przed nim nic go nie spowolni , a jeśli masz prawko to albo jesteś piczka i jeździsz prawilnie albo sam też naginasz przepisy ! <br><hr>CARandBIKE<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ludzie! Dorosnijcie! To Europa a nie Ciemnogrod! A instruktorom " nauki jazdy" proponuje od siebie nauki jazdy dla kursantów na suwak! To dopiero wyzwanie nieprawdaż?!<br><hr>yankes@
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jednak ewidentnie widać , że motocykliści kilkakrotnie przekroczyli przepisy (ciągła, podwójna ciągła)<br><hr>twix
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nawet jeśli masz tylko kat. T to pamiętaj, że to był manewr omijania, nie wyprzedzania. Jakbyś miał zamiast volvo snopek siana na twojej wsi to także byś czekał do usr....ej śmierci aż odjedzie? Gdzie byłeś gdy uczyli zasad RD....<br><hr>Rudy DonaldKomentatorzy napisał(a):Jednak ewidentnie widać , że motocykliści kilkakrotnie przekroczyli przepisy (ciągła, podwójna ciągła)<br><hr>twix<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Uważasz te "20 tyś" przebiegu za sukces?? Hehe śmieszne to trochę. 20 tyś przynajmniej w dwa miesiące to rozumiem. Nie masz się czym chwalić a tym bardziej wypowiadać na temat zasad na drodzę z takim "stażem"Komentatorzy napisał(a):Mówiąc o kulturze na drodze to spójrzcie najpierw na siebie motocykliści ! Wyprzedzanie na podwójnych ciągłych , przejściach dla pieszych , skrzyżowaniach , przecieranie ,wpychanie się jak i zarysowanie lakierów jest kulturalne ? nie mówiąc o zasadach ruchu drogowego którego w żaden sposób nie przestrzegacie bo nie można przejechać danego odcinka motorem prędzej gdyż ograniczenia prędkości są takie same dla motoru jak i samochodu . Zachowujecie się często jak hołota i jak tylko wyjedziecie to macie problem do całego świata . <br><hr>marlon <br>Komentatorzy napisał(a):20 tyś km motocyklem i 140tys samochodem nigdy ani ja ani żaden motocyklista nic mi nie zarysował , da się przejechać szybciej dany odcinek bo jeśli znak jest 70kmh auto ze świateł potrzebuje przeważnie 9s ,a motocykl 1s a za tem zamknij ryj w necie i świecie bo za malutki i glupiutki jesteś. Więc moto przed nim nic go nie spowolni , a jeśli masz prawko to albo jesteś piczka i jeździsz prawilnie albo sam też naginasz przepisy ! <br><hr>CARandBIKE<br>
Dziękuje, to wszystko<br><hr>Paweł
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Panowie spokojnie, marka Volvo nie ma tu nic do sprawy. To kto ile jeździ i czym nie jest ważne, w każdej marce samochodu można spotkać kierowcę, który może wyjść z nożem albo ustąpi przepuści innego kierowcę. Dużo mówi się o tym że właściciele BMW mają bardzo specyficzne podejście do jazdy, ale z autopsji wiem że to tylko stereotypy. <br><hr>Tempra`sOwner
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dlaczego nikt nie pisze, że motocykliści przejeżdżają podwójną ciągłą? Dlaczego nikt nie pisze, ze motocykliści przeciskają się pomiędzy samochodami a potem spowalniają jazdę bo przecież nie pozwolą się wyprzedzić. Jak te święte krowy środkiem jeżdżą. Większość motocyklistów to ciapciaki.<br><hr>nie tylko kierowcy
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dlaczego nikt nie pisze, że motocykliści przejeżdżają podwójną ciągłą? Dlaczego nikt nie pisze, ze motocykliści przeciskają się pomiędzy samochodami a potem spowalniają jazdę bo przecież nie pozwolą się wyprzedzić. Jak te święte krowy środkiem jeżdżą. Większość motocyklistów to ciapciaki.<br><hr>nie tylko kierowcy
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przecież widać po rejestracji że to "Burak" z Bełchatowa nie dziwota że na nich mówią "Chamburk" . Bo mieszkają tam tylko Chamy i Burki.<br><hr>kojot
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Weź się goń leszczu... Ja tam do motocyklistów nic nie mam i ich puszczam, a dokładnie wczoraj na wąskiej drodze gość w busie potrafił zjechać i mnie przepuścić żebym sobie spokojnie przejechał.Komentatorzy napisał(a):Dlaczego nikt nie pisze, że motocykliści przejeżdżają podwójną ciągłą? Dlaczego nikt nie pisze, ze motocykliści przeciskają się pomiędzy samochodami a potem spowalniają jazdę bo przecież nie pozwolą się wyprzedzić. Jak te święte krowy środkiem jeżdżą. Większość motocyklistów to ciapciaki.<br><hr>nie tylko kierowcy<br>
Ale to po prostu kultura, którą mamy na dolnym śląsku<br><hr>Kawasaki_Pablo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A co Ty masz do Volvo? Ja mam volvo i do tego 2 moto i nie uwazam takiej krytyki! Pewnie nie jedne volvo widziales jak jadac za Toba wrzuca lewy kierunek i masz traume teraz?😆<br><hr>marcoKomentatorzy napisaÅ‚(a):Jednak ewidentnie widać , że motocykliÅ›ci kilkakrotnie przekroczyli przepisy (ciÄ…gÅ‚a, podwójna ciÄ…gÅ‚a)<br><hr>twix<br>Komentatorzy napisaÅ‚(a):nawet jeÅ›li masz tylko kat. T to pamiÄ™taj, że to byÅ‚ manewr omijania, nie wyprzedzania. JakbyÅ› miaÅ‚ zamiast volvo snopek siana na twojej wsi to także byÅ› czekaÅ‚ do usr....ej Å›mierci aż odjedzie? Gdzie byÅ‚eÅ› gdy uczyli zasad RD....<br><hr>Rudy Donald<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wielki kierowca przepisy nie określają tego ze motocykl ma jechać jak rower przy samej lini brzegu może zachowywać takie same odstępy i jechać środkiem jak kierowca auta osobowego<br><hr>suziKomentatorzy napisał(a):Dlaczego nikt nie pisze, że motocykliści przejeżdżają podwójną ciągłą? Dlaczego nikt nie pisze, ze motocykliści przeciskają się pomiędzy samochodami a potem spowalniają jazdę bo przecież nie pozwolą się wyprzedzić. Jak te święte krowy środkiem jeżdżą. Większość motocyklistów to ciapciaki.<br><hr>nie tylko kierowcy<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wiesz, prócz tego ,ze jeżdżę puszką w większości poruszam się motocyklemKomentatorzy napisał(a):Motocyklista wyprzedza na podwójnej ciągłej, na skrzyżowaniu i na przejściu dla pieszych, a wszyscy tutaj jadą po kierowcy samochodu. Gratuluję ! Oby więcej takich filmików i bezmyślnych komentarzy, a na pewno motocykliści będą coraz mniej lubiani na drogach !<br><hr>UczestnikRuchu<br>Komentatorzy napisał(a):Fakt masz racje,jeśli chodzi o wszystkie wykroczenia popełnione przez motocyklistę,ale.... to w najmniejszym stopniu nie usprawiedliwia debilnego zachowania kierowcy (??!!) , który ma chyba kompleks niższości.... Brawa za wytrzymałość dla motocyklistów.... Nie dałbym rady wytrzymać na spokojnie.....<br><hr>Lemonek<br>Komentatorzy napisał(a):Rozumiem lemonek, ze masz najzwyklejszy ból **** z powodu takiego, iż np. na światłach czy pod szlabanem nie możesz podjechać tak jak motocykl z końca kolejki na sam przód...Prawda?<br><hr>Pająk<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 73 gości