Kolejne moto po Kawasaki er6n
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Wiem, ze jest fajny do ogarnięcia, ale sporo już widziałem i po większych przebiegach, dlatego zadałem pytanie i dostałem odpowiedź
.
Akurat takie dwa w miarę niekompatybilne sprzęty podałeś, osobiście na Z800 nie miałem okazji jeździć, ale dwa modele wcześniejszy Z750, przed ostatnim liftem jest bardzo fajny i sporo na nim można już zrobić, pomimo delikatnej nadwagi sprzęta.

Akurat takie dwa w miarę niekompatybilne sprzęty podałeś, osobiście na Z800 nie miałem okazji jeździć, ale dwa modele wcześniejszy Z750, przed ostatnim liftem jest bardzo fajny i sporo na nim można już zrobić, pomimo delikatnej nadwagi sprzęta.
Daytona, MW, GT... byle latało
.

- Rura
- Świeżak
Akurat Z750 do torowania jest słabym pomysłem. Wiem, bo posiadam i jestem na etapie przesiadki właśnie z tego powodu. Na torze Zet odstaje od sportowych 600. Nie ten zawias, heble, moc, przełożenia, pozycja. Lepiej od razu iść w sporta.
-
SEPKOSKY - Świeżak
Miałem okazję pojeździć trochę w weekend CBR 600f z 2012r.
Świetna pozycja za kierownicą, bardzo wygodna - wolę pozycję sportową/półsportową od wyprostowanej. Skrzynia biegów rewelacyjna, może też dlatego, że moto, którym jeździłem ma bardzo mały przebieg. Ale co do mocy to względem er szóstki wiele więcej jej nie ma
W górnym zakresie jest lepiej ale bez szału.
Po tym doświadczeniu raczej skłaniałbym się do 600rr po 2009 z c-Abs - wiele dobrego o tym systemie słyszałem. Myślę że to będzie moje kolejne moto, poszukam czegoś na spokojnie w sezonie lub kupię dopiero w kolejnym roku.
Świetna pozycja za kierownicą, bardzo wygodna - wolę pozycję sportową/półsportową od wyprostowanej. Skrzynia biegów rewelacyjna, może też dlatego, że moto, którym jeździłem ma bardzo mały przebieg. Ale co do mocy to względem er szóstki wiele więcej jej nie ma

Po tym doświadczeniu raczej skłaniałbym się do 600rr po 2009 z c-Abs - wiele dobrego o tym systemie słyszałem. Myślę że to będzie moje kolejne moto, poszukam czegoś na spokojnie w sezonie lub kupię dopiero w kolejnym roku.
-
Huntter - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość