144
a tak serio, to ja jestem za przeprowadzeniem ponownym wyborów i wprowadzeniem na teren polski niezależnej komisji kontrolującej - np. z rosji 

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Strajkujący są wynoszeni z PKW przez policję i przewożeni na komendę na ul. Wilczej. Zostali wyprowadzeni bocznymi drzwiami przez Kancelarię Prezydenta (!). Przez pomyłkę został zawinięty m.in. fotoreporter PAP-u.
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Kaai pozazdrościłem Ci klamek... Kupiłem więc listopadowy ''Motocykl" wziąłem udział w konkursie, dziś odebrałem telefon z gratulacjami i zapytaniem do jakiego motocykla chcę klamki marki Power-X 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Landryss25 napisał(a):Kaai pozazdrościłem Ci klamek... Kupiłem więc listopadowy ''Motocykl" wziąłem udział w konkursie, dziś odebrałem telefon z gratulacjami i zapytaniem do jakiego motocykla chcę klamki marki Power-X
brawo!
ja nigdy niczego nie wygrałem, nawet kurwa paczki chipsów

- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kaai napisał(a):Landryss25 napisał(a):Kaai pozazdrościłem Ci klamek... Kupiłem więc listopadowy ''Motocykl" wziąłem udział w konkursie, dziś odebrałem telefon z gratulacjami i zapytaniem do jakiego motocykla chcę klamki marki Power-X
brawo!
ja nigdy niczego nie wygrałem, nawet *** paczki chipsów
https://www.youtube.com/watch?v=uq0xU6lfTnE
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
A ja w ciągu 5 lat: żówia Dainese, Filtr K&N, rękawice Racer, rękawice Halavarssons, klamki i jakieś pierdoy typu preparaty do czyszczenia skóry itp
Jak są konkursy to trzeba brać w nich udział

Jak są konkursy to trzeba brać w nich udział

-
Kaai napisał(a):Landryss25 napisał(a):Kaai pozazdrościłem Ci klamek... Kupiłem więc listopadowy ''Motocykl" wziąłem udział w konkursie, dziś odebrałem telefon z gratulacjami i zapytaniem do jakiego motocykla chcę klamki marki Power-X
brawo!
ja nigdy niczego nie wygrałem, nawet *** paczki chipsów
Tak więc wszem i wobec, w obecności wszystkich tu zgromadzonych ogłaszam, że wygrałeś balon na dziurawy talon. Po odbiór nagrody zapraszam do Rawicza w godzinach mojego urzędowania.
-
Angler - Bywalec
Angler napisał(a): Po odbiór nagrody zapraszam do Rawicza w godzinach mojego urzędowania.
A gdzie to jest? Bo nie wiem czy moja WFM'ka się dotoczy... :/
-
Polecam jak najbardziej markę Racer. Ja mam model Umbra którkie, chłostałem je 2 lata na supermoto a teraz dobijam i nie chcą się zedrzeć. Ochraniacze Knoxa są fajną sprawą jak się często wykłada (uroki SM
).

-
Kiedyś Mirek wrzucał na forum opis sytuacji wraz ze zdjęciami odpowiedzi na reklamowanie jednego modelu Racerów. Znalazłem tylko to:
about54895.html
Ale w jakimś temacie było więcej.
Widać zdarza się i tak i tak. Może jeszcze są w fazie poprawiania- tak jak było z Shimą.
about54895.html
Ale w jakimś temacie było więcej.
Widać zdarza się i tak i tak. Może jeszcze są w fazie poprawiania- tak jak było z Shimą.
-
kravec - Administrator
Kurde kupiłem shimy bulet i mały palec jest tak długi, że mógłbym supełek na nim zawiązać a i tak obcierał by o manetki...
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Na wiosnę będę szukał jakichś rękawic i pierwsze co to przejrzę ofertę Racera bo jestem mega zadowolony.
-
Sprobuj sobie tschula 212. Klepie je juz chyba 4ty rok i nie moge zajechac. W tym slizg. Nie spotkalem sie jeszcze z tak wieloma pozytywnymi opiniami o rekawicach. Blackghost jak byl z nami na slowacji to narzekal razem z takim drugim ziomkiem ze im alpiny farbuja rece w uj. Mi tschule nie farbuja, no chyba ze podczas zrobienia 500 km w deszczu (a raczej w konkretnej ulewie gdzie wszystko mialem mokre i ciuchy nie wyschly przez noc), ale to nie ma uja we wsi zeby ci cokolwiek nie zafarbowalo.
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl