[Yamaha MT-09 Tracer] Yamaha MT-09 Tracer - turystyczna..
• Strona 2 z 2 • 1, 2
jak sie jezdzi z prostymi rekoma to sa skosy potrzebne, jak sie jezdzi poprawie to sie wie, ze to nie ma znaczenia<br><hr>hhhKomentatorzy napisał(a):wydaje mi się, że dosyć sporym minusem na dłuższe podróżowanie tym motocyklem może być układ steru oraz pozycja ułożenia rąk na nim. Manetki są wręcz na wprost od siebie, zero skosu. Nadgarstki mogą pewnie boleć po pokonaniu >200 km.<br><hr>Peterfz6<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dobry tekst. Zachęca do osobistego przetestowania tego sprzętu. Od innych również słyszałem pozytywne opinie, więc pozostaje zobaczenie go na własne oczy już za kilka dni na Marsa. A na wiosnę muszę się nim przejechać w ramach testu. Kto wie, może to mnie przekona do jego zakupu.<br><hr>Sebastian
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jeździłeś ?? czy oceniasz o zdjęciach.... ?<br><hr>dr KaftanKomentatorzy napisał(a):wydaje mi się, że dosyć sporym minusem na dłuższe podróżowanie tym motocyklem może być układ steru oraz pozycja ułożenia rąk na nim. Manetki są wręcz na wprost od siebie, zero skosu. Nadgarstki mogą pewnie boleć po pokonaniu >200 km.<br><hr>Peterfz6<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czemu nagle wyskoczyłeś z Fazerem pod testem mt 09 xD Taki trochę nie na temat koment. Ale pozdrawiam i zazdrocha motorka ;D<br><hr>KamilKomentatorzy napisał(a):Ja tam mam fzs 600 fazer i wcale nie narzekam, nikt mi nie powie, że ten motocykl jest bezpłciowy. W klasie nakedów z tamtych lat jest najlepszy, bo i do turystyki się nadaje i do miasta, a w winklach też się nieźle składa. Takie opinie wyrażają zakompleksieni użytkownicy Hondy, którzy przy piwie bajają : bo mój motocykl to..., i to..., a w winklach umiejętności wychodzą. Pozdrawiam. Ps jak by mnie tylko było stać<br><hr>Tomek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
MAX ładunek - 180kg ;-( JA 115 + plecaczek jakies 60 + doliczyć ciuchy na moto to jedyny bagaż jaki możemy zabrać na wyjazd to karty kredytowe.
<br><hr>mops

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bo to waga polsredniaKomentatorzy napisał(a):MAX ładunek - 180kg ;-( JA 115 + plecaczek jakies 60 + doliczyć ciuchy na moto to jedyny bagaż jaki możemy zabrać na wyjazd to karty kredytowe.![]()
<br><hr>mops<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Posiadam takowy sprzęt i jest genialny silnik ciągnie z dołu lepiej niż nie jedna licealistka a i mocy mu nie brakuje na wyższych obrotach super elastyczny 3 cylindrowy agregat pozycja za kierownica przypomina super moto jak dla mnie bomba<br><hr>Zdzich
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Posiadam takowy sprzęt i jest genialny silnik ciągnie z dołu lepiej niż nie jedna licealistka a i mocy mu nie brakuje na wyższych obrotach super elastyczny 3 cylindrowy agregat pozycja za kierownica przypomina super moto jak dla mnie bomba<br><hr>Zdzich
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak tyle warzysz i chcesz jeździć z plecakiem będziesz mocno rozczarowany bo zawias jest miękki i przy masie maksymalnego załadunku będzie mocno bujać<br><hr>didoKomentatorzy napisał(a):MAX ładunek - 180kg ;-( JA 115 + plecaczek jakies 60 + doliczyć ciuchy na moto to jedyny bagaż jaki możemy zabrać na wyjazd to karty kredytowe.![]()
<br><hr>mops<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dlaczego mamy być zakompleksieni skoro śmigamy na Hondach..marce nr 1 wśród motocykli????? Chyba kolegę dopadły kompleksy dobrej ale nie najlepszej marki.<br><hr>blądiKomentatorzy napisał(a):Ja tam mam fzs 600 fazer i wcale nie narzekam, nikt mi nie powie, że ten motocykl jest bezpłciowy. W klasie nakedów z tamtych lat jest najlepszy, bo i do turystyki się nadaje i do miasta, a w winklach też się nieźle składa. Takie opinie wyrażają zakompleksieni użytkownicy Hondy, którzy przy piwie bajają : bo mój motocykl to..., i to..., a w winklach umiejętności wychodzą. Pozdrawiam. Ps jak by mnie tylko było stać<br><hr>Tomek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
O jakim zamieszaniu piszesz, mieszkam w Krakowie mam ok 30 znajomych na motocyklach i nikt nie ma 07 lub 09 ??? Są Fazery , R1, R6 ale nie te wymienione przez ciebie. al<br><hr>blądiKomentatorzy napisał(a):Fajny wózek, myśle że zrobi w szeregach konkurencji takie samo zamieszneia jak zrobiły 07 i 09<br><hr>Qba<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości