Offtop dla Vip'ów
Może za stary jesteś
no w sumie to mój pierwszy sezon, a raczej jego końcówka więc nie ma co się dziwić

no w sumie to mój pierwszy sezon, a raczej jego końcówka więc nie ma co się dziwić

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Odpadł mi jeden z zaczepów, który jest na szybie.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
spoko. tylko przygotuj się, że prawdopodobnie oglądać bedą w kazdą stronę i każdą ryskę będą wpsywac do protokołu.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
No dokładnie o jeden z tych bolczyków mi chodzi. A z tego co widzę to 2 mocowany jest na śmiesznie małą śrubeczkę wielkości tej jakie stosuje się w zegarkach, więc pewnie dziad się wykręcił i gdzieś poleciał.
A oglądać sobie mogą, przetrę go tylko po dzisiejszej jeździe i jest jak nowy
A oglądać sobie mogą, przetrę go tylko po dzisiejszej jeździe i jest jak nowy

-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Muszę zerknąć jak to jest w XR-1100 jak wrócę do domu. Z tym że obejrzę tylko szybkę bo pinlock jest zapakowany. Zawsze mi się wydawało że te bolczyki są na pinlocku i przechodzą przez szybkę.
Chyba że coś źle rozumiem z Twoich postów. Powinni CI to uznać bez gadania.
Chyba że coś źle rozumiem z Twoich postów. Powinni CI to uznać bez gadania.
-
kravec - Administrator
hmmm na szybce są takie 2 bolczyki po na obu końcach i jeden z nich odpadł. Źle mówiłem, że to mocowanie pinlocka?
(otwórz link)
o to mi chodzi.

o to mi chodzi.
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
ja mam kombi mttra kupione w 2008r leżałem w nim nie wiem ile razy, ale najdłuższy lot po asfalcie miał około 100m, jedyne co poprzecierałem to szwy, ale miła pani w Piotrkowie uparcie go naprawia za 20-30zł
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Ciuchy na szczęście mi się nie prują, ale ile ja tam mam nalatane...50km? 

-
gumis - VIP Ścigacz.pl
melvin napisał(a):ja mam kombi mttra kupione w 2008r leżałem w nim nie wiem ile razy, ale najdłuższy lot po asfalcie miał około 100m, jedyne co poprzecierałem to szwy, ale miła pani w Piotrkowie uparcie go naprawia za 20-30zł
to nie ten co wymieniałeś 2 razy?
-
kravec - Administrator
swego czasu, bedzie z jakieś 5 lat wstecz, jakoś przypadkiem z braku funduszy jako rezerwową kupiłem kurtkę z adenaline.
wyrób klasy totalnie dolnopółkowej, by nie rzec, że podłogowej, ważne że skórzany. teraz leci w niej zamek, więc będę musiał wymienić. i raz byłem z podszeką, bo zaczęła się snuć na wszyciach rękawów.
w międzyczasie zdążył mi się rowalic zestaw helda (popękał od używania na szwach, wytarł się, poleciał zamek w kurtce), więc jakoś musiałem go zastąpić i skompletowałem zestaw gericke'a. tyle że już tekstylny.
a ta cholera dalej mi służy.
i tak zastanawiam się czasami, skoro po torze nie latam, więc po jaki kwiatek się ciskać na zestawy, których skompletowanie może wyjść 2-3k, skoro można mieć za 1,5 k (wliczam turtles'a). i też będzie służył.
Senek nie ma co narzekać. W Niemcowni dużo ludzi widziałem jeżdżących w ubraniach z Luisa.
W ubiegłym roku w Bawarii, wróć to była póżna jesień 2012, więc rok z okładem, widziałem gościa jak poganiał na jakimś kibelku. Ubrany rodem z PRL-u w jakąś pomarańczową ortalionową kurtkę. Ponieważ zdrowo wiało, więc ta kurtka złapała sporo wiatru. Wyglądał jakby wcinął na siebie jakąś bombke choinkową.
edit:
autorefleksja...
najszczęśliwsze poranne rzeczy można opisać jako "2k", czyli kawa i klocek.
wyrób klasy totalnie dolnopółkowej, by nie rzec, że podłogowej, ważne że skórzany. teraz leci w niej zamek, więc będę musiał wymienić. i raz byłem z podszeką, bo zaczęła się snuć na wszyciach rękawów.
w międzyczasie zdążył mi się rowalic zestaw helda (popękał od używania na szwach, wytarł się, poleciał zamek w kurtce), więc jakoś musiałem go zastąpić i skompletowałem zestaw gericke'a. tyle że już tekstylny.
a ta cholera dalej mi służy.
i tak zastanawiam się czasami, skoro po torze nie latam, więc po jaki kwiatek się ciskać na zestawy, których skompletowanie może wyjść 2-3k, skoro można mieć za 1,5 k (wliczam turtles'a). i też będzie służył.
Senek nie ma co narzekać. W Niemcowni dużo ludzi widziałem jeżdżących w ubraniach z Luisa.
W ubiegłym roku w Bawarii, wróć to była póżna jesień 2012, więc rok z okładem, widziałem gościa jak poganiał na jakimś kibelku. Ubrany rodem z PRL-u w jakąś pomarańczową ortalionową kurtkę. Ponieważ zdrowo wiało, więc ta kurtka złapała sporo wiatru. Wyglądał jakby wcinął na siebie jakąś bombke choinkową.

edit:
autorefleksja...
najszczęśliwsze poranne rzeczy można opisać jako "2k", czyli kawa i klocek.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Kask oddany na reklamację, powiedzieli, że albo to wymienią albo zwrócą pieniądze. Ale czas oczekiwania to 2 tyg :/ teraz to już może spaść śnieg
jutro pójdę do garażu to sobie chociaż posiedzę 

-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Hehe chopy tankowanie na mojej bani i serwis tez jak juz mialbym brac. Ciezko by mi tankowano moto jak mieszkam okolo 200km od garazu xD. W zeszlym roku CBr jezdzilem moze 2 razy xD.
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl