Offtop dla Vip'ów
Latałem zarówno na CR jak i YZ a jestem niewiele wyższy od Ciebie...
btw Kravec widzę, że dalej sprzedajesz Szoja, pamiętasz jak Ci mówiłem ile się bujałem ze swoim?
Ja nie wiem co się dzieje od jakiegoś czasu, nowy towar za pół darmo a chętnych nie ma
btw Kravec widzę, że dalej sprzedajesz Szoja, pamiętasz jak Ci mówiłem ile się bujałem ze swoim?
Ja nie wiem co się dzieje od jakiegoś czasu, nowy towar za pół darmo a chętnych nie ma
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
senekkorzenna napisał(a):CalibraHunter napisał(a):Stówa.
Żyjom Pany?
Wrócisz do udzielania się na forum czy tylko pokazałaś że żyjesz
melvin napisał(a):odhaczyła się jak w pośredniaku...
Sezon plenerowy w robocie mamy już zamknięty, trochę luzu wpadnie - to i na stare śmieci jest kiedy zajrzeć
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
Mata rację- teraz zmierzyłem- ledwo ponad pas po danych technicznych. Nie wiem- jakoś tak mi się wydawało że wyżej jest. Sorki Very Happy
Bujam się z tym szojem od roku prawie. Już go po kosztach chce oddać bo kasa by się teraz przydała na łachy do offroadu, a tu nic. Dokładnie jak piszesz- pół darmo i cisza. Jak teraz na allegro nie poleci to chyba go do wiosny przetrzymam.
Edycja:
Ha! Tak się nad tym zastanowiłem i dokonałem odkrycia- przecież bzyk stoi na tym stołeczku podnoszonym- to i wyżej jest jak się podchodzi dowaliłem...
Bujam się z tym szojem od roku prawie. Już go po kosztach chce oddać bo kasa by się teraz przydała na łachy do offroadu, a tu nic. Dokładnie jak piszesz- pół darmo i cisza. Jak teraz na allegro nie poleci to chyba go do wiosny przetrzymam.
Edycja:
Ha! Tak się nad tym zastanowiłem i dokonałem odkrycia- przecież bzyk stoi na tym stołeczku podnoszonym- to i wyżej jest jak się podchodzi dowaliłem...
-
kravec - Administrator
Invi napisał(a):Nie, whisky
Mam 5000 postów xD
oftoperowiec
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Kumpel zadzwonił że potrzebują jeszcze jednego sternika do obsługi imprezy firmowej pod żaglami, więc nie dość że jutro popływam za free to jeszcze mi za to zapłacą
A tak poza tym to ma ktoś z Was papiery na broń?
A tak poza tym to ma ktoś z Was papiery na broń?
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Jak nie masz pracy związanej z bronią, to papiery to tylko zbędne koszty... Do tego dochodzi przechowywanie gnata, zakup... Zakaz strzelania gdziekolwiek, w cokolwiek i w ogóle...
A na strzelnice idziesz i za parę groszy postrzelasz czym chcesz i bez papierów...
A na strzelnice idziesz i za parę groszy postrzelasz czym chcesz i bez papierów...
Jak fenix z popiołów
-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
Vergon napisał(a):Gdybym zrobił tu pełną listę ludzi do odjebania to by zabrakło miejsca na serwerze
Swoją drogą to pomyślcie ile jeden psychopata z klamką w ręku mógłby zrobić dobrego dla świata
Verdżon, gdyby każdy mógł bez konsekwencji kogoś zastrzelić - przeżyłbyś?
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
mam pozwolenie na bron sluzbową czyli legitymacja osoby dopuszczonej do posiadania broni kat. B, G, M (ochrona osób i mienia, szkoleniowy, magazynier) i na broń prywatną czyli legitymacje posiadacza broni kat D (sportowa)
do sÄ…siadow nie moge strzelac bo magazynek podpiety do pistoletu moge miec tylko na strzelnicy
do sÄ…siadow nie moge strzelac bo magazynek podpiety do pistoletu moge miec tylko na strzelnicy
aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość