POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Witam,
Mam na imie Jarek Jestem ze Szczecina
Własnie zapisałem sie na prawko Mam nadzieje że skończe go jeszcze w tym sezonie
jako że nie miałem wiekszych doświadczeń z 2oo chce zaczac od polecanego przez wszystkich GS 500
Mam na imie Jarek Jestem ze Szczecina
Własnie zapisałem sie na prawko Mam nadzieje że skończe go jeszcze w tym sezonie
jako że nie miałem wiekszych doświadczeń z 2oo chce zaczac od polecanego przez wszystkich GS 500

- yarccom
- Świeżak
Witam wszystkich mam na imie Wojtek mieszkam 50km od Łodzi . Motorami interesuje sie od mniej wiecej 4 lat (teraz mam 15) Obecnie jestem posiadaczem skutera rometa 777 ...(chcialem cos innego lecz na markowy sprzet nie bylo mnie stac a rodzice nie chcieli mi kupic uzywki) W przyszlosci mam zamiar jednak smigac na czyms bardziej interesujacym...
pozdrowionka

- Wontek
- Świeżak
Witam Wszystkich Was!
Mam na imię Izka, pochazę z Chrzanowa
(okolice Krakowa). Sprzętu własnego nie posiadam (i tu wertuję topic o polecanym pierwszym motocyklu), ale chęci do jazdy mnóstwo, co na razie owocuje kursem na kat. A (+B).
Przymierzam się jak wielu do GS 500 lub CB 500, ale najpierw chciałabym zdobyć upragniony papier ( i tu znowu ślęczałam cały ranek nad Waszymi postami w dziale...)
Oprócz motocykli interesuje mnie literatura, języki obce, tatuaż i piercing, muzyka i masa innych rzeczy
Pozdrawiam Was serdecznie i na razie wracam do czytania.. (choć mam nadzieję, że niedługo zacznę mieć coś mądrego w tematach motocyklowych do powiedzenia
)

Mam na imię Izka, pochazę z Chrzanowa

Przymierzam się jak wielu do GS 500 lub CB 500, ale najpierw chciałabym zdobyć upragniony papier ( i tu znowu ślęczałam cały ranek nad Waszymi postami w dziale...)
Oprócz motocykli interesuje mnie literatura, języki obce, tatuaż i piercing, muzyka i masa innych rzeczy

Pozdrawiam Was serdecznie i na razie wracam do czytania.. (choć mam nadzieję, że niedługo zacznę mieć coś mądrego w tematach motocyklowych do powiedzenia

Kobiety nie można zmienić. Można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia.
- Izka
- Świeżak
Kaja napisał(a):Izka napisał(a):Oprócz motocykli interesuje mnie literatura, tatuaż i piercing
![]()
![]()
uff .. może znowu jedna z niewielu normalnych niewiast![]()
Witami zapraszam do babskiego wątku
ślicznie dziękuję i zaraz skorzystam

A jeśli normalność mają wyznaczać tipsy, gary, znajomość dwudziestu rodzajów szminek i lektura 'Pani Domu', to ja naprawdę WOLĘ być nienormalna

Kobiety nie można zmienić. Można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia.
- Izka
- Świeżak
Kaja??
No wiesz!!??
Kurde LASKA??!!
Chyba o kimś zapominasz, o kimś zupełnie normalnym, kto mimo iż chodzi w szpilkach, uwielbia gotować, malować paznokcie to lubi też się wspinać, inetersuje się bombowcami, uwielbia driftować, ciągnąć maszt, kląć, pić wódkę kurde, kurde.....i wiele innnych zupełnie normalnych rzeczy............
a że ten ktoś nie ma tatuażu ani ....i lubi swoje gładkie nienaruszone ciało.............to co??
To już nie jest normalne
Przefarbuje się dla Ciebie normalnie........na blond!!

No wiesz!!??
Kurde LASKA??!!
Chyba o kimś zapominasz, o kimś zupełnie normalnym, kto mimo iż chodzi w szpilkach, uwielbia gotować, malować paznokcie to lubi też się wspinać, inetersuje się bombowcami, uwielbia driftować, ciągnąć maszt, kląć, pić wódkę kurde, kurde.....i wiele innnych zupełnie normalnych rzeczy............
a że ten ktoś nie ma tatuażu ani ....i lubi swoje gładkie nienaruszone ciało.............to co??
To już nie jest normalne

Przefarbuje się dla Ciebie normalnie........na blond!!

Motocyklowy Bank Krwi 777
"CBRedHondaLive"
"CBRedHondaLive"
-
dormarcia - VIP Ścigacz.pl
Grzesiek, nie za młody, ale dobrze wygladam
WRO
w zeszlym roku Aprilia Leonardo (brata
, a od 0,5 roku Suzuki GSXF 600, choc od tygodnia jezdze palcami po pilocie i myszce, bo gleba byla bolesna, ała :-/
a jak juz dobrze bede sie wozil na motocyklu i wygram w totka, to YZF-R1, ale moze mi sie zmienic, bo eleganackich jednosladow jest sporo
respect

WRO
w zeszlym roku Aprilia Leonardo (brata

a jak juz dobrze bede sie wozil na motocyklu i wygram w totka, to YZF-R1, ale moze mi sie zmienic, bo eleganackich jednosladow jest sporo
respect
- rajfur
- Świeżak
- maczo1232
- Świeżak
Witam!
Powitać! Nazywam się Karol i mieszkam w Łodzi. Jeżdżę już 6 lat. Zaczynałem od Jawy 50 Mustang - więcej pchania niż jazdy ale takie początki uczą pokory i rozsądku
Póżniej przyszła pora na Jawę 350 CZ. Na jej siodle siedziałem tylko kilka minut (bez prawka ciężko jeźdzć :] ale zawsze jest 2 wyjście więc zabrałem się za jej remont, obecnie już w końcowej fazie. Przed wczoraj przyprowadziłem Yamahe 600 XT z 94 roku. i Planuję wreszcie zrobić prawko kat A we wrześniu i na dobre rozpocząć swoją przygodę z motocyklami. To chyba tyle z istotnych kwesti i kilku słów o sobie. Pozdrawiam wszystkich i życzę szerokości i przyczepności! Karol - Partyzant87

Nie muszę się ścigać, aby pokazać, że jestem lepszy!
| | http://www.polskajazda.pl/Profil,Jawa,3 ... T,600/7777

-
Partyzant87 - Świeżak