Motocykl do 2500zł. Nie musi wyglądać.
• Strona 1 z 1
Motocykl do 2500zł. Nie musi wyglądać.
Bry.
Jeśli chodzi o motocykle jestem prawie zielony więc zwracam się z kilkoma pytaniami do forumowiczów
Żeby wszystkim było łatwiej odniosę się do szablonu z tematu "Jak pytać aby się czegoś dowiedzieć" który pewnie każdy z was już zna.
- Jakie masz doświadczenie - zakatowałem chińczyka rometa 125, a moja zdezelowana mz250 zaczęła jeździć do tyłu :p
- Wiek, waga, wzrost - prawie 19 lat, 73kg, 183cm
- Do jakich celów chcesz używać motocykla - Raczej jako turystyka jednak interesują mnie nakedy.
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie? - 4-6tyś. km? Na pewno nie więcej.
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach? - do 3tyś. na motur.. mam skórę na każdy element ciała i nie zamierzam jeździć więcej niż 140km(?) Kask mam i nie pytajcie proszę znowu jaki bo nie wydałem na niego 50zł
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie? - Nie chcę żeby robił wir w baku, ostatnio dobrze zarabiam, nie będę palił gumy bo po jaką cholerę wydawać pieniądze itp.
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp. - Nekedy, enduro. Jeszcze nie jestem w 100% zdecydowany
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę? Mz 250 (Kapitalke zrobię sam) Bandit
Motor ma przede wszystkim jeździć, gdyż zamierzam go (jak kupię paskuda) rozłożyć, omalować, złożyć. Mam brata lakiernika, a wszystkie powierzchnie i podkład potrafię przygotować sam.
Co myślicie o kupnie motorku po.. "poślizu?" Potrafię klepać itp. Wydech to już inna sprawa bo pewnie zlecę zrobienie nowego koledze który się zna na rzeczy i nie jeden wydech z rezo ładnie zrobił
Btw. Mam dostęp do taniego transportu z Francji, Niemiec i Belgii.
Jeśli chodzi o motocykle jestem prawie zielony więc zwracam się z kilkoma pytaniami do forumowiczów
Żeby wszystkim było łatwiej odniosę się do szablonu z tematu "Jak pytać aby się czegoś dowiedzieć" który pewnie każdy z was już zna.
- Jakie masz doświadczenie - zakatowałem chińczyka rometa 125, a moja zdezelowana mz250 zaczęła jeździć do tyłu :p
- Wiek, waga, wzrost - prawie 19 lat, 73kg, 183cm
- Do jakich celów chcesz używać motocykla - Raczej jako turystyka jednak interesują mnie nakedy.
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie? - 4-6tyś. km? Na pewno nie więcej.
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach? - do 3tyś. na motur.. mam skórę na każdy element ciała i nie zamierzam jeździć więcej niż 140km(?) Kask mam i nie pytajcie proszę znowu jaki bo nie wydałem na niego 50zł
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie? - Nie chcę żeby robił wir w baku, ostatnio dobrze zarabiam, nie będę palił gumy bo po jaką cholerę wydawać pieniądze itp.
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp. - Nekedy, enduro. Jeszcze nie jestem w 100% zdecydowany
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę? Mz 250 (Kapitalke zrobię sam) Bandit
Motor ma przede wszystkim jeździć, gdyż zamierzam go (jak kupię paskuda) rozłożyć, omalować, złożyć. Mam brata lakiernika, a wszystkie powierzchnie i podkład potrafię przygotować sam.
Co myślicie o kupnie motorku po.. "poślizu?" Potrafię klepać itp. Wydech to już inna sprawa bo pewnie zlecę zrobienie nowego koledze który się zna na rzeczy i nie jeden wydech z rezo ładnie zrobił
Btw. Mam dostęp do taniego transportu z Francji, Niemiec i Belgii.
Ostatnio edytowano 14/3/2014, 17:57 przez szejker1995@gmail.com, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
- szejker1995@gmail.com
- Świeżak
nie śmiejąc się miki ma rację, i będzie to niestety wyjście najbardziej racjonalne. Nawet GS'y w tej kasie będą poskładane z trzech innych + przystanku.
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
A co myślicie o ściągnięciu dwóch kółek z fracji? Transport mam załatwiony za free, jednak jestem ciekaw ile kosztują opłaty.
- szejker1995@gmail.com
- Świeżak
-
Marsjanin - Bywalec
Taką MZtkę zrobić na cacy i sama przyjemność posiadać taki sprzęt. Ewentualnie odpuścić imprezy w miesiącu, dozbierać i kupić GS'a. To są dwie najsensowniejsze opcje.
Ostatnio edytowano 17/3/2014, 21:03 przez apiro, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
- apiro
- Świeżak
Cytowanie samego siebie, to jak lubienie własnych komentarzy na FB
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości