Przeróbka oryginalnego tlumika - jak ? gdzie ?
• Strona 1 z 1
Przeróbka oryginalnego tlumika - jak ? gdzie ?
Witam , pisze w imieniu kolegi.
Posiadam Yamahe Fazer 600 03'.
Moto jest w idealnym stanie , jakby wyjechalo z fabryki.
Tlumik jest zajebistym stanie , moze 2 ryska..
Tlumik jak to oryginal jest cichy itp.
Slyszalem ze duzo ludzi przerabia oryginalne tlumiki na bardziej "basowe , glosniejsze " itp..
Gdzie taki tlumik dac do przerobienia ? macie moze jakiegos znajomego co robi takie rzeczy ?
Jak wyglada ta przerobka ? Niestety nie stac mnie na tlumik za 400-500zł ani teraz ani pozniej..tlumik jest w bdb stanie wiec chcialbym cos z nim zrobic , zeby bylo mnie slychac ?:D
Prosze o jakies info czy cos , gdzie to dac ? I ILE TO KOSZTUJE ?
LWG.
Posiadam Yamahe Fazer 600 03'.
Moto jest w idealnym stanie , jakby wyjechalo z fabryki.
Tlumik jest zajebistym stanie , moze 2 ryska..
Tlumik jak to oryginal jest cichy itp.
Slyszalem ze duzo ludzi przerabia oryginalne tlumiki na bardziej "basowe , glosniejsze " itp..
Gdzie taki tlumik dac do przerobienia ? macie moze jakiegos znajomego co robi takie rzeczy ?
Jak wyglada ta przerobka ? Niestety nie stac mnie na tlumik za 400-500zł ani teraz ani pozniej..tlumik jest w bdb stanie wiec chcialbym cos z nim zrobic , zeby bylo mnie slychac ?:D
Prosze o jakies info czy cos , gdzie to dac ? I ILE TO KOSZTUJE ?
LWG.
Kawasaki ZX-10R 04'
- WallRaV.
- Świeżak
Oczywiscie wiesz, ze przerabajac tlumik pozbywasz sie homologacji pojazdu, co za tym idzie pojazd jest nieubezpieczony a za wszelkie szkody mozesz byc.......
- Harakiri 7
- Bywalec
- Harakiri 7
- Bywalec
Jeśli jesteś z Łodzi, to mogę polecić http://www.szer.pl/mechanika-pojazdowa-lodz/tlumiki-naprawa-lodz.html (otwórz link) . Szybko i jakośc wykonania jest najwyższa.
- marcin.sokol54
- Świeżak
• Strona 1 z 1