Ładowarka automatyczna Oximiser 600
• Strona 1 z 1
Ładowarka automatyczna Oximiser 600
Witam wszystkich w ten piekny sniezny wieczor
Moja dzida stoi sobie juz jakis czas w garazu i doszedlem do wniosku, ze zadbam o akumulator
Wpadlem na pomysl kupienia ladowarki Oximiser 600 - cena nie zabija, a w/g opisu powinna sie sprawdzic wysmienicie.
Jesli ktos z Was mial okazje uzywac tego cuda to bede wdzieczny za wszelkie informacje

Moja dzida stoi sobie juz jakis czas w garazu i doszedlem do wniosku, ze zadbam o akumulator

Jesli ktos z Was mial okazje uzywac tego cuda to bede wdzieczny za wszelkie informacje

Pozdrawiam,
4est
4est
-
4est - Świeżak
To kolega mowi chyba o modelu Oximiser 900
Ten o ktory pytalem to 600 i ma tzw linijkie swietlna z kilku diod od czerwonej, przez pomarnczowa, zolta i czerowna.
Juz kupilem w intermotors bo chlopaki mieli dobra cene (na alledrogo bylo drozej
). Jedno co mi sie podoba to dodatkowy kabel z koncowka zabezpieczona gumowym gniazdem.
Instaluje to raz do aku i wyprowadzam w wygodnym miejscu, a potem juz tylko jednym pstryknieciem zapinam baterie do ladowania bez wyjmowania aku
To wszystko oczywiscie teoria, zobaczymy jak sie spisze w praktyce. Fajne jest to, ze mozna na tej ladowarce zostawic zapiete aku przez cala zime bez obawy o przeladowanie

Juz kupilem w intermotors bo chlopaki mieli dobra cene (na alledrogo bylo drozej

Instaluje to raz do aku i wyprowadzam w wygodnym miejscu, a potem juz tylko jednym pstryknieciem zapinam baterie do ladowania bez wyjmowania aku

To wszystko oczywiscie teoria, zobaczymy jak sie spisze w praktyce. Fajne jest to, ze mozna na tej ladowarce zostawic zapiete aku przez cala zime bez obawy o przeladowanie

Pozdrawiam,
4est
4est
-
4est - Świeżak
4est napisał(a):To kolega mowi chyba o modelu Oximiser 900Ten o ktory pytalem to 600 i ma tzw linijkie swietlna z kilku diod od czerwonej, przez pomarnczowa, zolta i czerowna.
Fakt , z rozpędu odpowiadałem i nie doczytałem , lecz ne wiedziałem że Oxford ma jeszcze niżzy model niż 900

<B>Yamaha R ONE 2009 and 2010 by Trimix</B>
-
Trimix - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe