Zdjęcie od tyłu motocykla przez fotoradar/kamerę
• Strona 1 z 1
Zdjęcie od tyłu motocykla przez fotoradar/kamerę
Jestem ciekaw jak to jest aktualnie w przepisach: jeśli nam fotoradar lub kamera monitoringu zrobi zdjęcie od tyłu na motocyklu (widać naszą tablicę rejestracyjną) mogą nam normalnie wystawić mandat?
bo ostatnio słyszałem w radiu, że prezydent skierował do trybunału konstytucyjnego (a trybunał wskazał niezgodność z konstytucją) ustawę która między innymi miała umożliwić wystawienie mandatu za przekroczenie prędkości bez punktów jak również karanie motocyklistów przy sfotografowanej jedynie tylnej tablicy
bo ostatnio słyszałem w radiu, że prezydent skierował do trybunału konstytucyjnego (a trybunał wskazał niezgodność z konstytucją) ustawę która między innymi miała umożliwić wystawienie mandatu za przekroczenie prędkości bez punktów jak również karanie motocyklistów przy sfotografowanej jedynie tylnej tablicy
przyczajony tygrys, ukryty smok... zielony smok... Kawasaki
-
Ryba - Świeżak
Z tego co sie orientuje to mzoesz dostac mandat na podstaiwe tylnej tablicy rejestracyjnej
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
Ryba, Chyba sam nie wierzysz w to co piszesz...
Ostatni rok na UAM | www.moto-diablo.pl | Chica booooom - http://www.youtube.com/watch?v=WRE6ssTulcI&feature=fvw | ZX6R 2005 ----> RN19 2008 )))
-
caliber1986 - Bywalec
ms, napisz do ponczka. On ci podpowie co robic w takich przypadkach
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
caliber1986 napisał(a):Ryba, Chyba sam nie wierzysz w to co piszesz...
w większości masz rację ale chciałem zasięgnąć opinii... może mnie coś omineło...
przyczajony tygrys, ukryty smok... zielony smok... Kawasaki
-
Ryba - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość