POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Siema, nazywam sie Marcin i smigam honda nsr 125, dopiero zaczynam i dlatego tylko 125, jeszcze sezon nsrką, a pozniej mysle nad cbr600 f4i, gsx-r750 k2 albo k5 zalezy od hajsu
Pzdr z lewej xD
Pzdr z lewej xD
- diabel-nsr
- Świeżak
Siemka jestem Wojtek mam 16 lat mieszkam w okolicach Tarnowa jak dotąd jeździłem simsonem skuterem s 60 xD Ale obecnie chcę sobie kupić jakiś enduro 50 ccm Założyłem już temat, w którym czekam na rade jaki będzie najepszy do jazdy po ulicy : proszę o odp :]
- wojtekk666666
- Świeżak
Witam Motocyklistów :]
Jestem Dawid zamieszkuje okolice Poznania. Swoja przygodę na jednośladzie zacząłem w wieku 6 lat Motorynka Stella ;} Następnie stopniowo przez Romecika ogara... Simsona S53 do Yamaha Aerox 50.
Aktualnie śmigam na Hondzie Varadero 125 XL ;]
Marzeniami są KTM Adventure 900+ , BMW R 1200 GS, i ewentualnie jakieś Street Fightery 1000+
Pozdrawiam :} i Szerokosci PzDr ;]
Jestem Dawid zamieszkuje okolice Poznania. Swoja przygodę na jednośladzie zacząłem w wieku 6 lat Motorynka Stella ;} Następnie stopniowo przez Romecika ogara... Simsona S53 do Yamaha Aerox 50.
Aktualnie śmigam na Hondzie Varadero 125 XL ;]
Marzeniami są KTM Adventure 900+ , BMW R 1200 GS, i ewentualnie jakieś Street Fightery 1000+
Pozdrawiam :} i Szerokosci PzDr ;]
'98 Motoryna STELLA ---> '99 Romet Ogar ---> '05 Simson S53 ---> '07 Yamaha Aerox --> '09 Honda Varadero 125 XL
-
davidex2006 - Świeżak
Witam.
Na imię mam Konrad i mieszkam w Krakowie.
Dopiero zaczynam przygodę z jednośladami, tzn. chcę ją rozpocząć. Lat mam 16, nigdy wcześniej na niczym nie jeździłem. Na ten moment w planach mam zakup Hondy NSR 125, oczywiście po zrobieniu prawka kat. A1.
To chyba tylę o mnie
Pozdrawiam.
Na imię mam Konrad i mieszkam w Krakowie.
Dopiero zaczynam przygodę z jednośladami, tzn. chcę ją rozpocząć. Lat mam 16, nigdy wcześniej na niczym nie jeździłem. Na ten moment w planach mam zakup Hondy NSR 125, oczywiście po zrobieniu prawka kat. A1.
To chyba tylę o mnie
Pozdrawiam.
- Bali
- Świeżak
Witam
Nazywam się Krzysiek. Mam 22 lata. Jestem w trakcie robienia kursu na prawko kat A. Z motorami nie miałem zbyt dużo do czynienia:( ale mam nadzieje że "wkrótce" się to zmieni. Forum odwiedzam już od dłuższego czasu. Znalazłem już dużo odpowiedzi na moje pytania. Teraz zdecydowałem się zarejestrować.
Pozdrawiam
madness
Nazywam się Krzysiek. Mam 22 lata. Jestem w trakcie robienia kursu na prawko kat A. Z motorami nie miałem zbyt dużo do czynienia:( ale mam nadzieje że "wkrótce" się to zmieni. Forum odwiedzam już od dłuższego czasu. Znalazłem już dużo odpowiedzi na moje pytania. Teraz zdecydowałem się zarejestrować.
Pozdrawiam
madness
- madness
- Świeżak
Witam
Jestem Maciek, 21 lat, od wczoraj mam Lejce. Trochę już tu czytam, nawet coś tam zdążyłem napisać.
Pozdrawiam.
Aha i pytanie, dlaczego jak moderator usunął mój temat, to nie dostałem żadnego info dlaczego ?
Temat głupi nie był, raczej informacyjny, a nic nie dostałem na priv.
Jestem Maciek, 21 lat, od wczoraj mam Lejce. Trochę już tu czytam, nawet coś tam zdążyłem napisać.
Pozdrawiam.
Aha i pytanie, dlaczego jak moderator usunął mój temat, to nie dostałem żadnego info dlaczego ?
Temat głupi nie był, raczej informacyjny, a nic nie dostałem na priv.
-
Radziol - Świeżak
Witam
Wczoraj zdałem prawko na A ( za pierwszym razem tak jak na B - trochę się trzeba pochwalić i dowartościować)
Czytam to forum od jakiegoś czasu i bardzo mi się miło czyta - widać profesjonalizm wśród was (trochę wazeliny tez trzeba:P)
Tak wiec jak już pisałem witam serdecznie. Z góry przepraszam za faux pas, które pewnie zdarzy mi się nie raz, bo jestem poczatkujący. Motor w przyszłym sezonie z powodu braku funduszy Pozdrawiam
Wczoraj zdałem prawko na A ( za pierwszym razem tak jak na B - trochę się trzeba pochwalić i dowartościować)
Czytam to forum od jakiegoś czasu i bardzo mi się miło czyta - widać profesjonalizm wśród was (trochę wazeliny tez trzeba:P)
Tak wiec jak już pisałem witam serdecznie. Z góry przepraszam za faux pas, które pewnie zdarzy mi się nie raz, bo jestem poczatkujący. Motor w przyszłym sezonie z powodu braku funduszy Pozdrawiam
- warmplace
- Świeżak
Witam wszystkich!
Przeglądam to forum od dłuższego czasu, szeczgólnie intensywnie gdy coś mnie nurtuje...
Nieraz znajdowałem tutaj odpowiedz
Nieudzielam się gdyż umiem kożystac z google i szukajki a swojego wymarzonego sprzetu jeszcze nie posiadam ... trudno wiec wypowiadac sie w tematach typu "nauka wheelie"
Jak wszysto pójdzie pomyślnie to nowy sezon zacznie wraz z czymś klasy 600ccm, świetne by było Kawasaki ZX-6R 636 albo Honda CBR 600 RR z przed 2007...
Pozdrawiam
Przeglądam to forum od dłuższego czasu, szeczgólnie intensywnie gdy coś mnie nurtuje...
Nieraz znajdowałem tutaj odpowiedz
Nieudzielam się gdyż umiem kożystac z google i szukajki a swojego wymarzonego sprzetu jeszcze nie posiadam ... trudno wiec wypowiadac sie w tematach typu "nauka wheelie"
Jak wszysto pójdzie pomyślnie to nowy sezon zacznie wraz z czymś klasy 600ccm, świetne by było Kawasaki ZX-6R 636 albo Honda CBR 600 RR z przed 2007...
Pozdrawiam
- Raffal
- Świeżak
Witam :)
Witam, jestem, nowa, zielona i zainteresowana
Przy okazji - czy ktoś wie gdzie w Warszawie i czy wogóle istnieje jakas szkoła specjalnie dla kobiet ? Slyszalam ze istnieje cos takiego , a mam w planach zrobic prawo jazy kat A to Niestety od dziecka mi sie motocykle podobaja... wiec na starosc postanowilam cos z tym zrobic
Pozdrawiam
Catmandoo
Przy okazji - czy ktoś wie gdzie w Warszawie i czy wogóle istnieje jakas szkoła specjalnie dla kobiet ? Slyszalam ze istnieje cos takiego , a mam w planach zrobic prawo jazy kat A to Niestety od dziecka mi sie motocykle podobaja... wiec na starosc postanowilam cos z tym zrobic
Pozdrawiam
Catmandoo
-
catmandoo - Świeżak
No cześć, cześć. Przygodę z motocyklami zacząłem jakieś 8 lat temu jeżdżąc na jakiejś chińskiej enduropodobnej 50c po polnych drogach. Później większe maszyny, którymi śmigałem w wakacje na różnych żwirowniach i homemade torach. Generalnie szosówkami jeździłem nie wiele i jak do tej pory nigdy nie miałem własnej. Teraz mnie stać i cóż... ciężka decyzja do podjęcia, ale mam już faworyta(avatar). Generalnie wszystko, za co się biorę wiąże ze sportem, w tym przypadku nie będzie inaczej, więc do zobaczenia na torze
-
Kazp3r - Świeżak
Witam, witam
Śledzę forum od dłuższego czasu i stwierdziłem że nadszedł czas na dorzucenie własnych 3 gr.
W chwili obecnej jestem na etapie przed egzaminacyjnym na kat. A i poszukiwaniu swjego pierwszego moto.
Pozdrawiam wszystkich mających bzika na punkcie dwóch kółek
Śledzę forum od dłuższego czasu i stwierdziłem że nadszedł czas na dorzucenie własnych 3 gr.
W chwili obecnej jestem na etapie przed egzaminacyjnym na kat. A i poszukiwaniu swjego pierwszego moto.
Pozdrawiam wszystkich mających bzika na punkcie dwóch kółek
-
rutic - Świeżak
-
Kula07 - Stały bywalec
Witaks mam na imię Piotr ,mieszkam w angli od dłuższego czasu.Zaczynałem od motocross a skączyłęm na ścigawach:)))))Posiadałem R6(03),GSX-R 600(k1).Obecnie dojeżdżam zx6r 636(03).To chyba tyle.Pozdro
- piotruk1986
- Świeżak