POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Siema jestem Łukasz mieszkam w Stasinie małej wsi koło Lublina i chciałem naprawić swój błąd ponieważ dostałem opierdol od Moderatora za to że sie nie przedstawiłem XD XD XD wiec jak już mówiłem jestem Łukasz mam 19 lat interesuje sie stuntem i le parkour (które uprawiam). Na razie nie jeżdżę niczym ale nie długo może już będę jeździł czymś. Pozdro for ALL.
- Traceur
- Świeżak
Witam wszystkich.
Jestem Marcin, pochodzę z Płocka. Aktualnie jestem na etapie poszukiwania mojego pierwszego motocykla jak i stroju. Za małolata smigałem motorynka i simsonem. Gdzieś jeszcze została mi karta motorowerowa . Nadarzyła się okazja spełnienia marzeń tak więc mam nadzieje, że niebawem dołącze do grona posiadaczy dwóch kółek. Pozdrawiam.
Jestem Marcin, pochodzę z Płocka. Aktualnie jestem na etapie poszukiwania mojego pierwszego motocykla jak i stroju. Za małolata smigałem motorynka i simsonem. Gdzieś jeszcze została mi karta motorowerowa . Nadarzyła się okazja spełnienia marzeń tak więc mam nadzieje, że niebawem dołącze do grona posiadaczy dwóch kółek. Pozdrawiam.
- kabar12
- Świeżak
Witam, tu Agnieszka
Od jakiegoś czasu przyglądam się forum i powiem wam że duzo porad przekładało się na moją naukę jazdy. Dzisiaj kolejny raz podchodze do egzaminu ale tylko dlatego muszę go powtarzać że poprzedni przerwali mi z powodu śniegu :// a tak fajnie było tylko miasto mi zostało. Plac zdałam testy też i tu dzisiaj znowu trzeba bedzie powtarzać. Wszyscy obawialiśmy się hamowania na tym śniegu ale egzaminator powiedział że zwróci uwagę tylko na zablokowanie obu kół żeby nie było to zrobione pulsacyjnie a prędkość sobie mieliśmy dostosować. Trzymajcie kciuki dla mnie najgorsze właśnie to hamowanie bo tylko 2 razy w ciągu nauki jazdy to robiłam zawsze (deszcz,liście,ślisko) instruktor zabraniał i mam teraz stresiora.
- shirocco
- Świeżak
Witam !
Chciałem sie przywitac.
Teraz posiadam Honde Deauville 700 - moje poprzednie motocykle to :
Honda CBR 1100 xx
Suzuki SV 1000
Yamaha Drag Star 1100
Suzuki Marauder vz 800
Yamaha Ybr 125
i jeszcze pare innych.
Jezdze na motocyklach od ok 20 lat w tym na japoniach od 11, mam tez juz nawiniete pare kilometrow w wielu krajach.
Naprawiam tez motocykle oraz sprowadzam z Anglii - nie zarobkowo lecz dla siebie i znajomych .
Pozdrawiam
Kozi00
Chciałem sie przywitac.
Teraz posiadam Honde Deauville 700 - moje poprzednie motocykle to :
Honda CBR 1100 xx
Suzuki SV 1000
Yamaha Drag Star 1100
Suzuki Marauder vz 800
Yamaha Ybr 125
i jeszcze pare innych.
Jezdze na motocyklach od ok 20 lat w tym na japoniach od 11, mam tez juz nawiniete pare kilometrow w wielu krajach.
Naprawiam tez motocykle oraz sprowadzam z Anglii - nie zarobkowo lecz dla siebie i znajomych .
Pozdrawiam
Kozi00
- kozi00
- Świeżak
a w dupie mam nieletnich, ale jak na forum na 10 nowych 1 ma wiecej niz 20 lat to juz sukces. jak widac sama gownarzeria. jeden co go kreci le parkur, itp, itd...nie wiem co oni robia na forum motocyklowym.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Wiatajcie :]
Mówcie mi KURA, to takie przezwisko, jak by co jeste chłopakiem xD
Obecnie śmigam TZR 125 4DL BELGARDA 38 kucy
Wcześniej, miałem troche motorków, a zaczynałem na motorynce ;* xD
No to na tyle
pzdr.
Mówcie mi KURA, to takie przezwisko, jak by co jeste chłopakiem xD
Obecnie śmigam TZR 125 4DL BELGARDA 38 kucy
Wcześniej, miałem troche motorków, a zaczynałem na motorynce ;* xD
No to na tyle
pzdr.
TZR 125 BELGARDA
Adrenalina uzależnia ;D
pzdr. all
Adrenalina uzależnia ;D
pzdr. all
-
kura500 - Świeżak
Witam jestem Mateusz
Swoją przygodę z jednośladami zacząłem 5 lat temu kiedy rodzice kupili mi pierwszy skuter-Piaggio Zip,jeździłem na nim bez karty motorowerowej przez ponad rok czasu,później była Gilera Runner Sp a teraz przesiadłem się na Cagivę Mito Evo I 125.Pozdrawiam,szerokości
Swoją przygodę z jednośladami zacząłem 5 lat temu kiedy rodzice kupili mi pierwszy skuter-Piaggio Zip,jeździłem na nim bez karty motorowerowej przez ponad rok czasu,później była Gilera Runner Sp a teraz przesiadłem się na Cagivę Mito Evo I 125.Pozdrawiam,szerokości
- mateusz_92
- Świeżak
zapomnialem sie przedstawic
mam na imie artur jestes satanista wczesniej bylem ty jako dr.artur
obiecalem poprawe i blagam o rozgrzeszenie i nadanie mi pokuty ( z ksiedzem spal ie bede )
mam na imie artur jestes satanista wczesniej bylem ty jako dr.artur
obiecalem poprawe i blagam o rozgrzeszenie i nadanie mi pokuty ( z ksiedzem spal ie bede )
Tl 1000r
Pieprze raperów psełdo gangsterów
prawdziwym wyzwaniem jest zakręt
Pieprze raperów psełdo gangsterów
prawdziwym wyzwaniem jest zakręt
-
Artur 666 - Bywalec
mam na imie Mariusz. przygode z motocyklowa zaczałem w tym sezonie. obecnie jezdze yamaha TZR (pierwsze moto)
- mariusz_777
- Świeżak
Witam z Tuszyna
Witam , zaczynałem od Jawy i WSK
Aktualnie jeżdżę na Yamaha XT660R r 2006 i Husqvarna 450TE 2006r.
Na Jadzi bardziej turystycznie a Husce wiadomo
Moto naprawiam sam a porady czerpię od wszystkich, którzy się na tym znają.
Lewa w górze Wojtek
Aktualnie jeżdżę na Yamaha XT660R r 2006 i Husqvarna 450TE 2006r.
Na Jadzi bardziej turystycznie a Husce wiadomo
Moto naprawiam sam a porady czerpię od wszystkich, którzy się na tym znają.
Lewa w górze Wojtek
Ostatnio edytowano 30/10/2009, 21:11 przez Wojtekf, łącznie edytowano 1 raz
"Gdy człowiek przestaje marzyć umiera" R.Ridel.........Pozdrawiam Wojtek
-
Wojtekf - Świeżak
heh, na scigacza wchodza juz cale rodziny a Twoj syn to bedzie "Wojtekf-junior"?
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
gumis napisał(a):heh, na scigacza wchodza juz cale rodziny a Twoj syn to będzie "Wojtekf-junior"?
Do całej rodziny to jeszcze daleko, a wszedłem tylko ja
Syn ma swoje imię Ł........ i też działa ale na innym forum- tak samo zresztą jak ja Na naszym XT -kowym forum znamy się wirtualnie i w realu- zobaczymy jak będzie tutaj i czy faktycznie jesteś takim skur.......m
"Gdy człowiek przestaje marzyć umiera" R.Ridel.........Pozdrawiam Wojtek
-
Wojtekf - Świeżak
niby czemu skurwysynem? pytalem powaznie, bez podtekstow i niepotrzebnego bicia piany. Pytalem powaznie czy Twoj syn u nas tez zagosci. W moim poscie nie bylo nic obrazliwego, przynajmnie niie tak powinienes go odebrac.
-
gumis - VIP Ścigacz.pl