Sprzedam kominiarki zimowe alpinastars
• Strona 1 z 1
Sprzedam kominiarki zimowe alpinastars
Witam. Mam do sprzedania kominiarki ALPINESTARS BALACLAVA, sam w takiej obecnie latam i jest naprawdÄ™ spoko, nigdzie nie wieje, idealne przylega no i bajerancko wyglÄ…da
Kominiarki sÄ… nowe, oryginalnie zapakowane.
Cena :130zł

Kominiarki sÄ… nowe, oryginalnie zapakowane.
Cena :130zł
- Załączniki
-
- kominiarkawinterep7.jpg (22.89 KiB) PrzeglÄ…dane 2189 razy
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Z autopski wiem ze srednio sie to sprawdza chodzi mi tu o wydychane powietrze. Sprawa wyglada tak ze para wodna osadza sie na kominiarce i powoli zamienia sie w lod co powoduje ze po dluzszej jezdzie przy temp - 10 wdychamy lodowate powietrze. Nie mowie ze jest tak akurat w tym przypadlu ale ja sie tak zalatwilem na nartach po latalem w czyms podobnym i gadlo nie wytrzymalo 2 dni musialem lezec w lozku
-
Moto_Mysz - Świeżak
Nie jeździłem w niej w takiej temperaturze, ale wczoraj spisywała świetnie, tak samo paręnaście dni wcześniej gdy temperatura była niższa. Kominiarka ma wywietrznik na nos, tak więc powietrze wydychamy bez żadnego oporu, od strony ust jest polar.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
chodzilo mi bardziej o wydychanie... bo mam kominiarke z jakims tam fajnym patentem (cos jakby windstopper ale nie wiem czy to jest dokladnie to) ze obojetnie jaki wiatr i nic nie przewiewa- w szyje jest cieplo nawet przy jezdzie przy okolo 7 stopniach gdzie 2 pary rekawiczek (polarowe i na to skorzane motocyklowe) nie dawaly rady przy 20 minutowej przejazdzce.... tylko jest ten mankament ze przy wydechu dmucham sobie w oczy, a na swiatlach szybke trzeba od razu uchylac bo pare sekund i nic nie widze (wiem ze to tez wina kasku bo jest do dupy totalnie..)
i jeszcze jedno.. jak z jej gruboscia w miejscach gdzie do glowy przylega kask?
i jeszcze jedno.. jak z jej gruboscia w miejscach gdzie do glowy przylega kask?
-
kravec - Administrator
U mnie też czasem szybka paruje ale tylko na światłach ale to raczej wina braku antyfog'a. Po szyi nic nie wieje bo kołnierz jest zrobiony z polaru i jest naprawdę długi.
Na górze kominiarka jest zrobiona chyba z lycry (coś takiego jak czepek do głowy), w każdy razie kominiarka nie sprawia ,że kask wydaje się mniejszy. Jak już pisałem kominiarka ma wywietrznik na nos więc jeżeli oddycha się nosem to powietrze ucieka na dół poza kominiarkę.
Na górze kominiarka jest zrobiona chyba z lycry (coś takiego jak czepek do głowy), w każdy razie kominiarka nie sprawia ,że kask wydaje się mniejszy. Jak już pisałem kominiarka ma wywietrznik na nos więc jeżeli oddycha się nosem to powietrze ucieka na dół poza kominiarkę.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości