Yamaha dt50, male pytanko;]
• Strona 1 z 1
Yamaha dt50, male pytanko;]
Witam:)
Moj pierwszy post wiec prosze bez nasmiewania a sie ani zadnych takich;P mam takie pytanie w zwiazku z yamaha dt50'tka;] powiedzcie mi czy oplaca sie kupic i czy sie psuje??? bo tak sie sklada ze do tej pory jezdzilem na Jincheng jc50q smyk[licencja suzuki] i przez 5 lat uzytkowania nic doslownie nic sie nie zepsulo (pomijam migacze;P ), przez co przyzwyczailem sie do luksusu i w razie jakiejs usterki bedzie lipa:/ i jesli ktos bedzie odpowiadal to prosze napisac ktorym rocznikiem yamahy sie kieruje ;] thx:)
Moj pierwszy post wiec prosze bez nasmiewania a sie ani zadnych takich;P mam takie pytanie w zwiazku z yamaha dt50'tka;] powiedzcie mi czy oplaca sie kupic i czy sie psuje??? bo tak sie sklada ze do tej pory jezdzilem na Jincheng jc50q smyk[licencja suzuki] i przez 5 lat uzytkowania nic doslownie nic sie nie zepsulo (pomijam migacze;P ), przez co przyzwyczailem sie do luksusu i w razie jakiejs usterki bedzie lipa:/ i jesli ktos bedzie odpowiadal to prosze napisac ktorym rocznikiem yamahy sie kieruje ;] thx:)
- CHUDZINI
- Świeżak
No uzytkuje sie dobrze ale wiesz:/ mam juz swoje lata;P a looknij na necie jak ten jincheng wyglada :/ w dodatku jestem z malej miejscowosci gdzie praktyczenie kazdy w moim wieku(15) ma jakas porzadniejsza maszynke, i wstyd sie pokazac na takim czyms:/ a taka dt'ka to co innego:) a mocniejsze bede kupowal po prawku
- CHUDZINI
- Świeżak
No faktycznie, piękny to on nie jest
A co do firmy, to też niebardzo przekonanie mam
DT to już fajny sprzęcik, a rocznik im wyższy, tym niby lepszy, ale nie zawsze
i zajrzyj tutaj:
about7722.html
about5709.html
A co do firmy, to też niebardzo przekonanie mam
DT to już fajny sprzęcik, a rocznik im wyższy, tym niby lepszy, ale nie zawsze
i zajrzyj tutaj:
about7722.html
about5709.html
Husqvarna WR
motoktos napisał(a):Bez obaw możesz kupić takową Yamahę, właśnie dla początkujących jest ten sprzęt, dla początkujących jest on właśnie.
-
panzernacker - Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości