Junak 901
Witam! Możecie mi powiedzieć czy warto go kupić?
Jak tak to dlaczego, co jest w nim dobrego. Będzie mi on służył zamiast roweru heh, tzn będę nim po prostu byle gdzie jeździł. Warto zainwestować te 4 tys. ? I ma ktoś może linka do instrukcji docierania tego modelu? A jeszcze jedno, już mniej istotne, lecą na niego dziewczyny, wzbudza zainteresowanie?
Jak tak to dlaczego, co jest w nim dobrego. Będzie mi on służył zamiast roweru heh, tzn będę nim po prostu byle gdzie jeździł. Warto zainwestować te 4 tys. ? I ma ktoś może linka do instrukcji docierania tego modelu? A jeszcze jedno, już mniej istotne, lecą na niego dziewczyny, wzbudza zainteresowanie?
- ziomalek1993
- Świeżak
żartujesz? jak chcesz wyrywać dziewczyny to kup sobie golfa i zrób mu kaszubski (wiejski) tuning.Wtedy na pewno dziewczyny będą na to leciały a jednocześnie chłopaki będą mieli zwałe........ chyba masz z 14 lat co?
Nikt nie powie Ci że warto do puki nie przejedzie kilka tysięcy kilometrów.Puki co jest okej. A po co Ci instrukcja docierania? w książce serwisowej jest napisane wyraźnie że jazda do 500km 40 km/h bez oporów a potem więcej
Nikt nie powie Ci że warto do puki nie przejedzie kilka tysięcy kilometrów.Puki co jest okej. A po co Ci instrukcja docierania? w książce serwisowej jest napisane wyraźnie że jazda do 500km 40 km/h bez oporów a potem więcej
- bobek12
- Świeżak
Z docieraniem to chodzi zeby gwałtownie nie ruszac, zeby nie przekraczac 5 tys obrotów i nie jezdzic z stałymi obrotami wiekszych odległości.
A z zainsteresowaniem to powiem Ci ze jest baaardzo duze, praktycznie nie ma osoby która sie nie obejrzy za nim na ulicy, czesto zaczepiaja mnie faceci i wypytuja o Junaka.
Co do jego jakosci to wg mni jest okej, Jesli bd jezdzil na przeglady i dbał to posluzy.
No chyba ze wolisz jakiegos uzywanego markowca.
Wiadomo jakosc lepsze ale to kot w worku.
Wada Junaka sÄ… tylko te wibracje wg mnie.
A z zainsteresowaniem to powiem Ci ze jest baaardzo duze, praktycznie nie ma osoby która sie nie obejrzy za nim na ulicy, czesto zaczepiaja mnie faceci i wypytuja o Junaka.
Co do jego jakosci to wg mni jest okej, Jesli bd jezdzil na przeglady i dbał to posluzy.
No chyba ze wolisz jakiegos uzywanego markowca.
Wiadomo jakosc lepsze ale to kot w worku.
Wada Junaka sÄ… tylko te wibracje wg mnie.
- Arturo95
- Świeżak
To już mało istotna sprawa ale jaki rodzicie kolor bo nie umiem się zdecydować a jutro go zamawiam...
> czarny
> granat
> a może ta wiśnia?
> czarny
> granat
> a może ta wiśnia?
- ziomalek1993
- Świeżak
Arturo95 napisał(a):Wada Junaka są tylko te wibracje wg mnie.
Wibracje biorą się stąd iż motocykl się dociera, wraz z upływem kileometrów wibracje się stanowczo zmniejszą lub nawet zanikną.
-
shiver - Świeżak
dzięki wielkie chłopaki
tylko kurcze ten kolor...wiśnia to trochę babska jest...
macie może jakiś filmik, prezentacja albo jazda???
tylko kurcze ten kolor...wiśnia to trochę babska jest...
macie może jakiś filmik, prezentacja albo jazda???
Bo w życiu piękne są tylko motocykle...
- ziomalek1993
- Świeżak
Kolego ja polecam czarny gdyz ma srebrne wstawki i fajnie sie to komponuje, choc zółty z czarnym napisaem Junak tez fajnie wyglada ale to moim zdaniem taka osa.
Shiver wiem tak jak wczesniej napisałem tych wibracji jest zdecydowanie mniej
Tutaj jest link do mojego profilu na PolskiejJeździe.
Dziś dodałem nowe lepszej jakości zdjęcia.
http://polskajazda.pl/Motocykle/Junak/901/127698
Shiver wiem tak jak wczesniej napisałem tych wibracji jest zdecydowanie mniej
Tutaj jest link do mojego profilu na PolskiejJeździe.
Dziś dodałem nowe lepszej jakości zdjęcia.
http://polskajazda.pl/Motocykle/Junak/901/127698
- Arturo95
- Świeżak
a jaki motorower dorównuje junakowi 901? osiągami i jakością ?
Bo w życiu piękne są tylko motocykle...
- ziomalek1993
- Świeżak
według mnie to wszystkie zadbane markowce, nie tam jakies stare trupy, spokojnie przewyższają junaka w wykonaniu jak i w osiagach
Derbi Senda SM | http://www.youtube.com/watch?v=4H0w5DHh0w8
-
zarkanis96 - Świeżak
Podsumowując ,ten junak to odziwo wcale zły nie jest ma swoje niewielkie niedociągnięcia ale jak się o niego dobrze zadba to i potrafi nawet dużo posłużyc a ich naprawa jest bajecznie tania w szególności jeżeli potrafi się samemu coś naprawic
- szyceq3095
- Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości