Honda CBR 125 R pare pytań
• Strona 1 z 1
Honda CBR 125 R pare pytań
Witam,
Zamierzam kupić honde CBR 125 R, lecz tutaj rodzi się dylemat..
Jestem dość wysoki ( około 180cm) i chudy.. Czy nie będę wyglądał co najmniej dziwnie?
Chciałbym też zapytać o ubranie, czy jest wymagane, baa.. zawsze jest wymagane, lecz nie stać mnie na chwilę obecną.. Więc czy jeśli będę jeździł max 80 km/h mogę ten sezon, poł nawet jeździć bez? Oczywiście bezpieczeństwo ponad wszystko.
Zly dzial. Zanim zalozysz temat zapoznaj sie z forum. Rosiboj
Zamierzam kupić honde CBR 125 R, lecz tutaj rodzi się dylemat..
Jestem dość wysoki ( około 180cm) i chudy.. Czy nie będę wyglądał co najmniej dziwnie?
Chciałbym też zapytać o ubranie, czy jest wymagane, baa.. zawsze jest wymagane, lecz nie stać mnie na chwilę obecną.. Więc czy jeśli będę jeździł max 80 km/h mogę ten sezon, poł nawet jeździć bez? Oczywiście bezpieczeństwo ponad wszystko.
Zly dzial. Zanim zalozysz temat zapoznaj sie z forum. Rosiboj
- OldisPL
- Świeżak
Ciuchy siÄ™ kupi.. Lecz no fundusze :C
A moje pytanie odnośnie wzrostu wynikło z tego, że na oficjalnej stronie ścigacza gdzieś przeczytałem, że ponad 175 na cbrce wygląda się conajmniej jak jednorożec czy jakoś tak.. Więc no
A moje pytanie odnośnie wzrostu wynikło z tego, że na oficjalnej stronie ścigacza gdzieś przeczytałem, że ponad 175 na cbrce wygląda się conajmniej jak jednorożec czy jakoś tak.. Więc no
- OldisPL
- Świeżak
OldisPL napisał(a):A maszynka spisywała się ;3?
Wiesz jechalem ok 8km i poczułem ze to nie dla mnie że nie tego szukam ale powiem Ci że bardzo dobry sprzęt. No jednak Honda ma to coś niż inne marki, jeśli chodzi o klase 125. Jak na Yamaszce r125 się przewiozłem to jakoś tak mnie nie przekonało, a na jc39 to bajka, ale ja za wiaderkiem się rozglądam teraz i też na twoim miejscu bym to przemyślał

-
cioracz - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości