malaguti 50
• Strona 1 z 1
malaguti 50
moze ktos mi doradzi mam taka szanse dostac za darmo taki skuter z 2004 roku wogole nie byl uzywany ani zareistrowany i w dodatku nie ma papierow ,na dzien dzisiejszy wyglada jak nowy wszystko dzila ,troszke gdzie niegdzie zaczela go brac korozia ale to maly problem ,problem w tym ze mam go w italii i chcialem go zabrac do Polski ale nie ma tych dokumetow
ten co mi go dal za darmo powiedzial jak chcesz to bierz jak nie to nich stoi dalej i teraz
podstawowe pytanie przewiesc do pl nie jest problemem ale jak go zareistrowac pod siedzeniem znalazlem tylko orginalnie zapakowany woreczek a w nim 3 ksiazeczki i jakis schemat chyba calego skutera ,ale w nich nie ma zadnych danych o tym skuterze chcialem zapytac czy jest mozliwosc zarejstrowania go w Polsce prosze o jakis porady
dodam stan licznika same zera ostatnia cyfra 3 sprawdzony w bazie danych nie kradziony
ten co mi go dal za darmo powiedzial jak chcesz to bierz jak nie to nich stoi dalej i teraz
podstawowe pytanie przewiesc do pl nie jest problemem ale jak go zareistrowac pod siedzeniem znalazlem tylko orginalnie zapakowany woreczek a w nim 3 ksiazeczki i jakis schemat chyba calego skutera ,ale w nich nie ma zadnych danych o tym skuterze chcialem zapytac czy jest mozliwosc zarejstrowania go w Polsce prosze o jakis porady
dodam stan licznika same zera ostatnia cyfra 3 sprawdzony w bazie danych nie kradziony
- cisl
- Świeżak
Wydaje mi się że najlepszym sposobem będzie kupno nowej ramy do niego, z papierami, jak dobrze poszukasz to powinieneś znaleźć ramę zarejestrowaną i opłaconą z przeglądem za dobrą cenę.
Aprilia rs 125 2007 r
-
przemko241 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości