Motocykl na A2 dla niskiej osoby
• Strona 1 z 1
Motocykl na A2 dla niskiej osoby
Witam
W przyszłym roku chcę zdawać prawko kat. A2. Mam 160 cm i około 50 kg (kobieta). Moje doświadczenie jest bliskie zeru więc potrzebuję pomocy. Interesuje mnie coś o sportowym wyglądzie (lubię oglądać MotoGP ), mogę wydać tak do 10 tyś. Będzie służył mi głównie do jazdy po mieście i na dłuższe odległości (powyżej 100km). Podoba mi się Kawasaki 250r i Suzuki GS 500f.
Co kupić?
W przyszłym roku chcę zdawać prawko kat. A2. Mam 160 cm i około 50 kg (kobieta). Moje doświadczenie jest bliskie zeru więc potrzebuję pomocy. Interesuje mnie coś o sportowym wyglądzie (lubię oglądać MotoGP ), mogę wydać tak do 10 tyś. Będzie służył mi głównie do jazdy po mieście i na dłuższe odległości (powyżej 100km). Podoba mi się Kawasaki 250r i Suzuki GS 500f.
Co kupić?
- JustynaJestem
- Świeżak
Chodziło mi raczej o podanie konkretnych modeli, które nie są zbyt duże. Ninja 250r i GS 500r bardzo fajnie wyglądają i czytałam na ich temat dobre opinie, ale nie wiem czy będą nadawał się dla osoby z 1,6 m. Nie chcę ciągle zastanawiać się czy uda mi się zatrzymać i ustać. Nie mam za bardzo możliwości ich sprawdzenia więc liczyłam na opinie od osób mniej więcej moich rozmiarów, które miały z nimi styczność.
- JustynaJestem
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości