Co to jest za kask?
• Strona 1 z 1
Co to jest za kask?
Witam co to jest za kask który ma motocyklista na tym zdjęciu chodzi mi o model bo marka to wiadomo shoei.
http://i.pinger.pl/pgr80/f0e1fab90010c9785010176a
http://i.pinger.pl/pgr80/f0e1fab90010c9785010176a
- AdamekS
- Świeżak
Dokładnie jak powyżej,to Streamliner TC4. A czemu pytasz,zastanawiasz się nad kupnem? Podaj więcej szczegółów i chętnie doradzimy.
- Moto-Center
- Świeżak
Ogólnie mam obecnie kappa kv-1 ale to kask nie nadaje sie na wieksze scigi teraz latam jeszcze moze 2 miesiace na yzf r125 yamaszce ale mam już całe kombi po tacie i buty w tamtym sezonie kupiłem sobie sidy vertigo wiec niedługo czas na zmianę kasku jeżeli jednak przesiądę się w końcu na te r6 upragnione
A ten kask słyszałem że jest spoko no i fajny ma wygląd zresztą czego się spodziewać po shoei precyzja przedewszystkim.

- AdamekS
- Świeżak
swoją drogą (mały offtop ale pomocny!:D) wiesz że r6 jest na kat A, i nie łapie się na A2 chocbyś ją blokował?
a co do shoeiów to mieszana opinia, ja miałem w łapie i też jak niektórzy nie wiem czemu kosztuje cena np sharka x2 (mógłby być droższy ale nie tyle, wg mnie
)
a co do shoeiów to mieszana opinia, ja miałem w łapie i też jak niektórzy nie wiem czemu kosztuje cena np sharka x2 (mógłby być droższy ale nie tyle, wg mnie

white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Dlatego że nie wygląda jak chińska podróba jak niejeden model Sharka. Sam w sobie Shark jest lepszy od wielu znanych marek (np. Marushin), ale też nie jest super. Suomy jest już o wiele lepiej wykonane, a Shoei to inna liga.
-
kravec - Administrator
Dopasowanie do głowy to co innego- niektórym niektóre firmy nie leżą. Mi XR-1000 leżał idealnie, XR-1100 chyba też (nie pamiętam), a już nowy NXR nie do końca.
Kaii doczytałem. I nie mam zamiaru z Tobą dyskutować.
Kaii doczytałem. I nie mam zamiaru z Tobą dyskutować.
-
kravec - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość