Żółwik
• Strona 1 z 1
Żółwik
Witam, Panowie mam pytanie chcę kupić chłopakowi prezent na święta i mam wielki problem bo nie wiem co wybrać i co jest lepsze, poszlam do sklepu z nastawieniem na żółwika dainese takiego długiego zakłaanego na plecy coś w tym rodzaju http://www.defender.net.pl/product-pol- ... 000-8.html, aczkolwiek pan w sklepie mi odraził mówiąć że jest to żółwik mniej praktyczny niż na przykład taki mniejszy wkładany bezpośrednio do kurtki, ponieważ rzekomo w tym mniejszym plecy lepiej oddychaja, jest lepsza koordynacja ruchów, nie ma problemu że prezent będzie nieudany (bo w przypodku tego większego nie wiadomo czy będzie na 8 czy 9 , który będzie lepszy żeby nie wystawał spoza kurtki a pozatym ciężko tak bez mieżenia stwierdzić, który będzie odpowiedni do jego wzrostu). Więc skusiłam się na ten wkładany do kurtki. Czy mógłby mi ktoś pomóc i powiedzieć czy dobrze zrobiłam i czy to co móił pan w sklepie jest prawdą bo niestety wogóle się na tym nie znam
z góry wielkie dzięki. 

- zula1
- Świeżak
Prezenty dla motocyklistów zazwyczaj trafiają po kilku miesiącach na Allegro z opisem: "założony tylko 2-3 razy"
Jeśli kupowałaś w Defenderze, to chłopaki mają tam na takie okazje bony zakupowe o różnych kwotach. Leć i wymień
Jeśli kupowałaś w Defenderze, to chłopaki mają tam na takie okazje bony zakupowe o różnych kwotach. Leć i wymień

2 x ZX6R
-
Repsol - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości