Zobacz wątek - Małe pytanko
NAS Analytics TAG

Małe pytanko

i inne małe pojemności
_________

Małe pytanko

Postprzez Wontek » 19/7/2007, 21:36

Witam wszystkich jak juz pisalem w temacie powitania jestem posiadacze chinskiego skuterka;/ (chcialem cos innego ale na firmowke kasy nie bylo a rodzice nie chcieli pozwolic na uzywke) a wiec do rzeczy...

moj skuter to romet 777 ogolnie fajnie sie nim jezdzi narazie nic sie nie zepsolo :) mam zrobione 500 km xD jade nim v max okolo 60 :)(jest zablokowany) ale mam problem co do przyspieszenia mianowcie jest ono strasznie słabe... skuter rozpedza sie do 15km/h baaaardzo powoli po czym lapie jak by inny bieg i rusza szybciej (chociaz tez nie imponujaco) czym moze to byc spowodowane?? Jeden kumpel mowi ze moze to byc przez to ze mam strasznie cienka rure w tłumiku(W sumie jeden ma 2x wieksza rure a drugi ma sporo wieksza..) drugi mówi ze przez to ze mam katalizator... Co o tym myslicie?? Wiem ze chinskie ogolnie maja slabsze przyspieszenie ale 2 kumpli tez maja chinskie i mnie zostawiaja... ;/
Wontek
Świeżak

Postprzez szacho998 » 19/7/2007, 21:52

możesz sobie wymienić pasek na kevlarowy rolki sportowe i wybebeszyć wydech możesz też dać sportowy wariator i jak masz chłodzony powietrzem to założyć chwytak powietrza !!!!!!!
Triumph Sprint ST 1050
szacho998
Świeżak

Postprzez hefaistos » 19/7/2007, 21:54

jak jest na gwarancji to i tak nic nie zrobisz bo jak zaczniesz grzebać to stracisz gwarancje. możesz do nich jechać i powiedzieć że skuter wceścniej miał super start i coś jest nie tak. może Ci sprzęgło wymienią albo coś z tym zrobią.

PS: choć sam uważam ze powiedzą że totak ma być bo jest zablokowany albo że śmamto tamto. nie ma toj ak servis.
Aprilia rx- remont
hefaistos
Świeżak

Postprzez Wontek » 19/7/2007, 21:54

w serwisie juz bylem ... zaczol sie cos tam wymigiwac i wogole... powiedzial ze to jest ciezki skuter i takie tam (tylko w serwisie nie wspomnialem o tym przejsciu ) ...

p.s i mam wrazenie tak jak by mial slaba moc. ;/ daje manete na maxa przedni hamulec i nawet na piasku czy zwirku ni chu*a nie drgnie nawet a kolegi to chce asfalt wyrwac... :)
Wontek
Świeżak

Powrót do Motorowery do 50 ccm

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości

na górê