Poszukuje 125-tki Jako pierwszy motocykl.
• Strona 1 z 1
Poszukuje 125-tki Jako pierwszy motocykl.
Witam.Aktualnie mam 15 lat i od paru miesięcy jeżdże nowym ZIPP PRO 50.Jednak po tych paru miesiącach znudziła mi się 50 i zamierzam przesiąść się na coś mocniejszego czyli 125-tke.Z góry zakładam że Honda CBR 125 odpada ponieważ(Może to głupie) ale jak patrze na jej opony to mi się płakać chce
Mój zakres pieniężny to 5000zł.Zastanawiam się nad Aprilią RS125.Chciałbym posłuchać waszych opinii na temat tego motocyklu bądź inne propozycje.Mile widziane jakieś opisy motorów.Zależy mi na żywotności oraz jak najmniejszym spalaniu motoru.Osiągi raczej mnie nie interesują chociaż motory z osiągami poniżej 120 km/h mnie za bardzo nie kręcą ;/Większe pojemności odpadają ponieważ tak jak pisałem mam 15 lat.
A i jeszcze jedno.Chciałbym aby wygląd proponowanego motoru był podobny do stylu sportowego
Z góry dzięki.

Mój zakres pieniężny to 5000zł.Zastanawiam się nad Aprilią RS125.Chciałbym posłuchać waszych opinii na temat tego motocyklu bądź inne propozycje.Mile widziane jakieś opisy motorów.Zależy mi na żywotności oraz jak najmniejszym spalaniu motoru.Osiągi raczej mnie nie interesują chociaż motory z osiągami poniżej 120 km/h mnie za bardzo nie kręcą ;/Większe pojemności odpadają ponieważ tak jak pisałem mam 15 lat.
A i jeszcze jedno.Chciałbym aby wygląd proponowanego motoru był podobny do stylu sportowego

Z góry dzięki.
- Bobo1
- Świeżak
Tam gdzie mieszkam policja przejeżdża raz na ruski miesiąc.
Po za tym 125 - tke można zarejestrować na 50.
A tak z drugiej strony.Skoro mam 15 lat a A1 jest od 16 lat to w czym problem?Ten Rok moge przejeździć w odrębie 15-20 km
Po za tym 125 - tke można zarejestrować na 50.
A tak z drugiej strony.Skoro mam 15 lat a A1 jest od 16 lat to w czym problem?Ten Rok moge przejeździć w odrębie 15-20 km

- Bobo1
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości