Motocykl enduro do 3,500zł
• Strona 1 z 1
Motocykl enduro do 3,500zł
Witam
Mam zamiar kupić mój pierwszy motor. Mam 15 lat, 0 doświadczenia. ważę 76kg i mam 174cm wzrostu. Interesuje mnie motor typu enduro ponieważ chciałbym poskakać trochę na torze, ale też pojeździć po ulicy. Ostatnio trochę przeglądałem różne fora i spodobał mi się motocykl Aprilia rx 50. Co o nim sądzicie?
Pozdrawiam.
Mam zamiar kupić mój pierwszy motor. Mam 15 lat, 0 doświadczenia. ważę 76kg i mam 174cm wzrostu. Interesuje mnie motor typu enduro ponieważ chciałbym poskakać trochę na torze, ale też pojeździć po ulicy. Ostatnio trochę przeglądałem różne fora i spodobał mi się motocykl Aprilia rx 50. Co o nim sądzicie?
Pozdrawiam.

- orzech98pl
- Świeżak
motorower jak motorower apka ma akurat zawias ups i gazowke wiec bedzie nieco lepsza do skokow ale i tak szalu tym nie zrobisz bo to slabe bardzo na tor w las tam mozna polatac jakos ale nie polecam ogolnie lepiej juz kupic jakaÅ› 125 widze ze celujesz w softy to dt,kmx,lc,wre raczej to bym polecil bo 50 po 1mies bardzo ci sie znudzi sensownie tym sie nie da latac mialem derbi sende pozniej dt125 i o wiele lepiej na 125 mi sie latalo 50 sprzedalem po 4miesiacach
- Fantas3k
- Bywalec
ale po ulicy w wieku 15 lat 125tką jeździc nie może, rx 50 spoko da rade na początek 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
czy jest napisane ze bedzie latac po ulicy henio ? napisal ze tor czyli bardziej jest nastawiany na teren i ogolnie nie przesadzajcie z tym prawem juz tak sie spinajac bo rozumiem ze 600setka nie jezdzic w wieku 15 lat ale 125 to mozna spokojnie sam zaczynalem mozna powiedziec ze bardziej od 125 i jestem zadowolony bo jak widze kumpli co na tych 50tkach sie zala i maja moj wiek to sie mi smiac chce 125 polecam nadal !
- Fantas3k
- Bywalec
tak jest napisane
czytaj uważnie

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
i co z tego moze nie doczytałem zaczyna mnie denerwować schematywne pisanie tego samego na forum 15lat tylko 50ccm bo nie ma prawka ja... dobra spoko latac przepisowo ale taka 50 to ma przyspieszenie jak rower i meczysz sie jezdzac takim czyms po lesie ja polecam nadal 125 nawet na ulice bez prawka latam tak od dawna jak mnie zlapia to zycie a prawko 1500zl mnie kosztuje wiec 3x mandat a kumpla zlapali i puscili bo dobrze "ZAGADAL" moge dostac ostrzezenie ale wypowiadam sie jakie jest moje zdanie na ten temat bo mam juz jakies doswiadczenie 50vs125 i jestem bardzo wdzieczny rodzicom ze kupili mi 125 a nie pierd*lona slaba 50 na 2 lata teraz zaczynam latac drz w wieku 17 lat i radze wam zaczynam od mocniejszych moto pozdrawiam
- Fantas3k
- Bywalec
taa tylko spowoduj jakąś stłuczkę a co gorsza wypadek to ty lub twoi rodzice będziecie mieli sprawę w sądzie i gigantyczne odszkodowanie
sx 200 | chomikuj.pl/godzillaaaa | http://schematy.netai.net
-
kris514 - VIP Åšcigacz.pl
słuchaj, trzeba umieć doradzać konkretnie, gdyby chodziło o jazde w terenie czy np na torze smiało polecał bym mu nawet wyczynową 125tke która jest pierdylion razy zrywniejsza niz DTtka,
ale kolega wyraźnie napisał chce moto na asfalt, a wbrew prawu nie moge doradzać mu. b o rzeczywiscie kupi, nie ogarnie, albo nie z jego winy bedzie wypadek. nie chce mieć nikogo na sumieniu, ani też wpuszczać go w jakies bagno finansowe z tego powodu. na 50tce też da sie pobawić,
po 2 wychodzi na to że 2 lata i bedziesz przerabiał litrowe scigacze na crossówki bo Ci będzie mało. pokaż jak latasz na tej DT że się masz na co przesiadać. kontynuowanie tematu uwazam za bezsensowne. fantas3k licz sie też ze słowami, bo Ci niewiele do urlopu brakuje
ale kolega wyraźnie napisał chce moto na asfalt, a wbrew prawu nie moge doradzać mu. b o rzeczywiscie kupi, nie ogarnie, albo nie z jego winy bedzie wypadek. nie chce mieć nikogo na sumieniu, ani też wpuszczać go w jakies bagno finansowe z tego powodu. na 50tce też da sie pobawić,
po 2 wychodzi na to że 2 lata i bedziesz przerabiał litrowe scigacze na crossówki bo Ci będzie mało. pokaż jak latasz na tej DT że się masz na co przesiadać. kontynuowanie tematu uwazam za bezsensowne. fantas3k licz sie też ze słowami, bo Ci niewiele do urlopu brakuje
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość