potrzebuje silnik do kawy zxr 750L ?
• Strona 1 z 1
potrzebuje silnik do kawy zxr 750L ?
tak jak w temacie silnik albo dobrego mechanika w okolicach wołomina bo mam problem z uszczelka pod glowica zagotowalo mi sie moja ukochana maszyna albo czesci zeby to naprawic toroche pojecia mam o tym no niewiem co z tym zrobic czy samemu czy lepiej oddac mechanikowi czy silnik?
- WojtekWWL
- Świeżak
Kupując silnik to loteria - nie wiesz, czy nie trafi się jakiś trup. Ja bym na Twoim miejscu remontował - koszt na pewno będzie mniejszy niż za inny silnik, ale też spory, ale będziesz wiedział na czym stoisz.
I oczywiście mechanik, bo skoro się pytasz, to znaczy, że nie masz doświadczenia na tyle dużego, by samemu wyremontować silnik.
Tylko znajdź dobrego, z dobrym sprzętem, i nie naciągacza! - popytaj znajomych, może jakiegoś polecą, ewentualnie może ktoś z rodziny?
I oczywiście mechanik, bo skoro się pytasz, to znaczy, że nie masz doświadczenia na tyle dużego, by samemu wyremontować silnik.
Tylko znajdź dobrego, z dobrym sprzętem, i nie naciągacza! - popytaj znajomych, może jakiegoś polecą, ewentualnie może ktoś z rodziny?
Kawasaki ER-5, 98r.
- jackal_pl
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości