Motorek do 3,000
• Strona 1 z 1
Motorek do 3,000
- Jakie masz doświadczenie (ile km na jakim sprzęcie),
-Miałem simsona i ogara 200 ^^ a ile na nich przejechałem to nie wiem, chociaż jeździłem 2 lata
- Wiek, waga, wzrost,
-14lat/50kg/162cm
- Do jakich celów chcesz używać motocykla (jazda na co dzień - do pracy/szkoły/ po mieście czy trasie, weekendowe latanie z kumplami dla rozrywki, turystyka dłuższa/dalsza, jazda z plecaczkiem czy bez, jazda po torze, jazda po szutrach lub cięższym terenie), w jakich udziałach procentowych?
-Raczej weekendowe latanie z kumplami chociaż po wakacjach do szkoły czymś trzeba podjechać
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie?
-Ojj nie wiem
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach?
-Na sam motorek mam 3,000 nie wliczając ciuchów(buty+kask+zbroja)
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie?
-Tego to nie wiem
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp.
-Patrzałem nad turystycznymi i crossami(podobno dt 80 można obniżyć)
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?
-Yamaha DT 80, Suzuki RG 80, Honda NSR 50
-Miałem simsona i ogara 200 ^^ a ile na nich przejechałem to nie wiem, chociaż jeździłem 2 lata
- Wiek, waga, wzrost,
-14lat/50kg/162cm
- Do jakich celów chcesz używać motocykla (jazda na co dzień - do pracy/szkoły/ po mieście czy trasie, weekendowe latanie z kumplami dla rozrywki, turystyka dłuższa/dalsza, jazda z plecaczkiem czy bez, jazda po torze, jazda po szutrach lub cięższym terenie), w jakich udziałach procentowych?
-Raczej weekendowe latanie z kumplami chociaż po wakacjach do szkoły czymś trzeba podjechać
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie?
-Ojj nie wiem
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach?
-Na sam motorek mam 3,000 nie wliczając ciuchów(buty+kask+zbroja)
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie?
-Tego to nie wiem
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp.
-Patrzałem nad turystycznymi i crossami(podobno dt 80 można obniżyć)
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?
-Yamaha DT 80, Suzuki RG 80, Honda NSR 50
- matques
- Świeżak
Co bys powiedzial na choppera 72ccm zarejstowanego na 50-tkÄ™ kingwaya za 2200pln nie jest drogi w utrzymaniu pali jakies 3-3,5 l /100 km
- KOLASA LwG
- Świeżak
Kingway z tego co mi wiadomo to chinol...
Chociaż kumpel kupił chinola i zmienił silnik od czegoś tam i mu długo służył ;]
Niby pisze, że 72cm3 a na cylindrze pewno pisze, że 50 xD
Mam 3,000 to mogę kupić skatowanego kingwaya wywalić silnik i robić go na jakiegoś customa tak jak kolega:
Tutaj screen:

Chociaż kumpel kupił chinola i zmienił silnik od czegoś tam i mu długo służył ;]
Niby pisze, że 72cm3 a na cylindrze pewno pisze, że 50 xD
Mam 3,000 to mogę kupić skatowanego kingwaya wywalić silnik i robić go na jakiegoś customa tak jak kolega:
Tutaj screen:

- matques
- Świeżak
skatowany to on nie jest z tego co wiem to tylko tyl amo sa do wymiany bo dobijaja on w niego troche kasy juz włozyl jak na ,, łosia'' to ma dobre osiagi bo 70 km/h leci jak bedziesz chcial to masz tu link : http://tablica.pl/oferta/chopper-king-7 ... 911f0966de
- KOLASA LwG
- Świeżak
Derbi gpr 50 polecam z własnego doświadczenia. Bardzo dobre osiągi odblokowana wersja ok. 110km/h (licznikowe), w miare tani w eksploatacji spalanie do 4l/100km no i jest markowy, a nie chiński no name.
Derbi gpr 50 -> ?
- Jankes33
- Świeżak
NS1
TZR50
RS50
Nie pchaj się w chinole, jeździłem tym (dokładnie takim łośkiem)przez 3 lata i teraz z całą świadomością mogę stwierdzić ze nie umywa się to do 10letniego markowego motocykla.
A czy wybierzesz NS1, GPR, TZR czy RS i trafisz na dobry egzemplarz to napewno będziesz zadowolony
TZR50
RS50
Nie pchaj się w chinole, jeździłem tym (dokładnie takim łośkiem)przez 3 lata i teraz z całą świadomością mogę stwierdzić ze nie umywa się to do 10letniego markowego motocykla.
A czy wybierzesz NS1, GPR, TZR czy RS i trafisz na dobry egzemplarz to napewno będziesz zadowolony

DragStar125>CBR125>FZS600>FZ6n
-
fincher - Bywalec
Wzrostem ani wagą nie jeździsz... Co najwyżej czasem trochę siły się przyda, jak Ci się np. przechyli itd...
Poza tym skąd mamy wiedzieć czy dasz radę czy nie? Przejedź się. Jak dasz to dasz, jak nie to nie.
Poza tym skąd mamy wiedzieć czy dasz radę czy nie? Przejedź się. Jak dasz to dasz, jak nie to nie.
- R6_Rider
- Świeżak
Warto jechać na oględziny?
Jest dosyć zjawiskowe
http://tablica.pl/i/oferta/derbi-gpr-ta ... 263a31dbfb
Jest dosyć zjawiskowe
http://tablica.pl/i/oferta/derbi-gpr-ta ... 263a31dbfb
- matques
- Świeżak
Ciekawe czy sie bawił w stunty czy tylko taki styling ? Jak nie masz daleko to pojedź i sprawdz. Bebechy prawie na wierzchu nie trzeba plastików zdejmować zeby zobaczyc co i jak.
- facepalm
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości