Potrzebna pomoc przy wybudzaniu sprzętu !
• Strona 1 z 1
Potrzebna pomoc przy wybudzaniu sprzętu !
Witam
Pierwszy post na forum - A więc witam Wszystkich, miło poznać !
Przejdę odrazu do sedna bez zbędych historii.
Mam supermoto 125ccm (MZ SM) które stało 1,5 roku. Stało dosłownie i w przenośni. Motro pod dużym kontem stał na tylnym kole w komórce ( a więc brak deszczu, zimna i tego typu histori).
Stał pozbawiony plastików, baku, akumulatora. Motor nie był przez ten czas palony ani ruszany, jak został wstawiony tak został.
Do momentu postawienia nie miałem żadych obiekcji co do fukcjonowania: silnik igła, amortyzacja bdb i hamulce też.
Pytanie do Was: Jak mam zabrać się do jego ponownego rozruchu ?
Pozdrawiam
Pierwszy post na forum - A więc witam Wszystkich, miło poznać !

Przejdę odrazu do sedna bez zbędych historii.
Mam supermoto 125ccm (MZ SM) które stało 1,5 roku. Stało dosłownie i w przenośni. Motro pod dużym kontem stał na tylnym kole w komórce ( a więc brak deszczu, zimna i tego typu histori).
Stał pozbawiony plastików, baku, akumulatora. Motor nie był przez ten czas palony ani ruszany, jak został wstawiony tak został.
Do momentu postawienia nie miałem żadych obiekcji co do fukcjonowania: silnik igła, amortyzacja bdb i hamulce też.
Pytanie do Was: Jak mam zabrać się do jego ponownego rozruchu ?
Pozdrawiam
Pozdrawiam CiÄ™ !
- Oni-hus
- Świeżak
poskładanie, czyszczenie gaźnika, wymiana swiecy i płynów ( głownie chodzi o olej ) i tyle. wszystko warto by przesmarować. i w zasadzie wiecej nie trzeba
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości