Yamaha czy Aprilia?
• Strona 1 z 1
Yamaha czy Aprilia?
Witam.
Mam w planach zakupić pierwszą 125'ke. Oglądałem 2 motocykle, które wchodzą w grę i są to:
- Aprilia RS 125 4T
- Yamaha YZF R125
Może ktoś miał styczność z oboma motocyklami i może coś doradzić na ich temat. Kompletnie nie mogę się zdecydować. Zależy mi głównie na tym żeby po prostu był mało awaryjny i nie palił za dużo na większych odcinkach.
Pozdrawiam, Matti020.
Mam w planach zakupić pierwszą 125'ke. Oglądałem 2 motocykle, które wchodzą w grę i są to:
- Aprilia RS 125 4T
- Yamaha YZF R125
Może ktoś miał styczność z oboma motocyklami i może coś doradzić na ich temat. Kompletnie nie mogę się zdecydować. Zależy mi głównie na tym żeby po prostu był mało awaryjny i nie palił za dużo na większych odcinkach.
Pozdrawiam, Matti020.
- Matti020
- Świeżak
Yamaha mniej spali i jest mniejsza
Aprilia lepiej wyglada i wiecej spali a co za tym idzie ma 100 razy lepsze osiagi byly juz takie tematy
Aprilia lepiej wyglada i wiecej spali a co za tym idzie ma 100 razy lepsze osiagi byly juz takie tematy
Aprilia Rs/Gs
-
motocyklista188 - Bywalec
motocyklista188 napisał(a):Yamaha mniej spali i jest mniejsza
100 razy lepsze osiągi? On tu pisze o wersji 4T, a nie 2T. Więc osiągi porównywalne.
Derbi gpr 50 -> ?
- Jankes33
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości