Owiewki z chin
• Strona 1 z 1
Owiewki z chin
Witam.Potrzebuje kupić komplet owiewek do swojej eF Trójki i tu pojawia się pytanie czy zamawiał ktoś kiedyś owiewki z Chin ? Piszcie wszystko co wiecie na ten temat( wysyłka, trwałość , płatność itp) Ja znalazłem cos takiego
http://stores.ebay.com/vehiclewin

http://stores.ebay.com/vehiclewin

- hubson1
- Świeżak
Nie wiem czy to się opłaci..
Ja chciałem do crossa, również zamówić owiewki z tym że z Anglii, ale po przeliczeniu kosztów przesyłki itd. doszedłem do wniosku, że to się po prostu nie opłaci. Ze sprowadzaniem z Chin może być jeszcze gorzej, bo nie wiem jak to jest z towarami spoza EU czy przypadkiem nie naliczają jeszcze jakiegoś cła
Ja chciałem do crossa, również zamówić owiewki z tym że z Anglii, ale po przeliczeniu kosztów przesyłki itd. doszedłem do wniosku, że to się po prostu nie opłaci. Ze sprowadzaniem z Chin może być jeszcze gorzej, bo nie wiem jak to jest z towarami spoza EU czy przypadkiem nie naliczają jeszcze jakiegoś cła

-
Screamer - Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Te owiewki z Chin są bardzo słabej jakości , często nie posiadają otworów na śruby lub po prostu cieżko je ze sobą spasowac. Kilka osób które je kupiło, powtarzali , ile razy trzeba było przełknąć zanim sie je skrecilo ze sobą. Nikt po zakupie ich nie polecał
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Miałem to kiedyś w jakimś moto, pękają same z siebie, jakoś wykonania tragiczna i tak jak koledzy piszą spasować tego nie idzie. Poszukiaj oryginalnych używanych, łatwo znaleźć w dobrej kasie. Nie musisz przecież odrazu całego kompletu kupować 

560 SMR
- Grzesku
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości