Prowadzenie motocykla A1
• Strona 1 z 1
Prowadzenie motocykla A1
Witam mam takie pytanie z strony prawa. Co mnie czeka jeżeli mam kategorie A1 i prowadzę motocykl rejestrowany na kategorie A ? Oczywiście nie jestem pełnoletni
Z góry dziekuję
Oczywiście co mi grozi jak mnie policja zatrzyma nie jasno napisałem
Brak edycji postów i to że nawet nie chciało ci się zjechać kursorem w dół by ujrzeć dział "Prawo" tylko zakładasz temat w dziale zupełnie z tym nie związanym. Jeszcze jeden taki numer i dostaniesz warna, może to cię zmotywuje na przyszłość że jednak warto poczytać dogłębnie regulamin i dobrze przejrzeć forum
Black-Ghost

Z góry dziekuję

Oczywiście co mi grozi jak mnie policja zatrzyma nie jasno napisałem

Brak edycji postów i to że nawet nie chciało ci się zjechać kursorem w dół by ujrzeć dział "Prawo" tylko zakładasz temat w dziale zupełnie z tym nie związanym. Jeszcze jeden taki numer i dostaniesz warna, może to cię zmotywuje na przyszłość że jednak warto poczytać dogłębnie regulamin i dobrze przejrzeć forum
Black-Ghost
"nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać'
- TobiRS125
- Świeżak
300 zl za brak kategorii, i musisz szybko zalatwic kogos z prawkiem kat A, inaczej Ci odcholuja moto na parking policyjny a to juz nie male koszty
gorzej jesli bedziesz mial wypadek, wtedy nie dziala ubezpieczenie i wszystkie koszty pokrywasz z wlasnej kasy, nawet jesli to nie Ty go spowodujesz
gorzej jesli bedziesz mial wypadek, wtedy nie dziala ubezpieczenie i wszystkie koszty pokrywasz z wlasnej kasy, nawet jesli to nie Ty go spowodujesz
BMW F650
- aespeo
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości