Niezrozumiala polityka Honda Poland
• Strona 1 z 1
Niezrozumiala polityka Honda Poland
Nie moge tego zrozumiec dlaczego w polskiej ofercie hondy nie wystepuja takie sprzety jak wave 110 czy innova 125, nie wspomne juz o legendzie jaka jest supercub 110.???
Mysle, ze znalazlo by sie troche osob chetnych do zakupu tych fajnych sprzecikow. Sprzety sa niezawodne, dobrze sie nimi smiga i przede wszystkim maja przystepna cene.
Dodam, ze w sasiednich krajach honda oferuje je w sprzedazy...
Mysle, ze znalazlo by sie troche osob chetnych do zakupu tych fajnych sprzecikow. Sprzety sa niezawodne, dobrze sie nimi smiga i przede wszystkim maja przystepna cene.
Dodam, ze w sasiednich krajach honda oferuje je w sprzedazy...
- rambo wwa1
- Świeżak
- rambo wwa1
- Świeżak
Nie sadze, zeby robili badania rynku czy wprowadzic wave 110 za pare tysiecy. Honde zoomer, ktora kosztowala chore pieniadze utrzymywali wiele lat, a nie powiesz mi, ze sie dobrze sprzedawala....
- rambo wwa1
- Świeżak
- rambo wwa1
- Świeżak
polacy wolą lecieć po kosztach i kupić ogara 900 niż normalny markowy sprzęt. nikt więc zatem nie będzie przepłacał... stąd brak sprzedawalności i brak ich w ofercie... ja tam osobiście za żadne pieniądze bym takiego typu "motocykli" nie kupił;)
- dexter1213
- Świeżak
Idiotyczna to jest twoja ostatnia wypowiedz niewnoszaca nic do tematu. Piszesz zeby sobie posty nabijac? Nie masz ochoty czytac, to nie czytaj. Podzielilem sie swoja refleksja, jak ci ona nie pasuje to idz poczytaj inne tematy. A i jeszcze jedno, mysle ze trafiles w sedno sprawy, boje sie ze mnie zdemaskuja. LOL
- rambo wwa1
- Świeżak
dexter1213 napisał(a):polacy wolą lecieć po kosztach i kupić ogara 900 niż normalny markowy sprzęt. nikt więc zatem nie będzie przepłacał... stąd brak sprzedawalności i brak ich w ofercie... ja tam osobiście za żadne pieniądze bym takiego typu "motocykli" nie kupił;)
To prawda, ze ogarki i inne chinczyki sa popularne, bo sa tanie. Ale taki wave 110 drogi tez nie jest, a jakosc o niebo lepsza. Mnie osobiscie sie takie sprzety podobaja. Dziwne jest po prostu ze w malej slowacji mozna sobie takiego sprzecika nabyc u dealera, a w 40mln Polsce brak....
- rambo wwa1
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości