Honda CBR 1000 RR Fireblade - Yamaha YZF - R1
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Honda CBR 1000 RR Fireblade - Yamaha YZF - R1
Mam pytanko co sadzicie albo moze jakies doswiadczenia na nich o tych moto.
Ktore wydajniejsze ktore lepiej sie trzyma drogi i takie tam kto cokolwiek wie o jakims szczegole nich wpisze komentarz.
Stoje przed wyborem ktoregos z tych oto okazow.
Pozdrawiam.
Ktore wydajniejsze ktore lepiej sie trzyma drogi i takie tam kto cokolwiek wie o jakims szczegole nich wpisze komentarz.
Stoje przed wyborem ktoregos z tych oto okazow.
Pozdrawiam.
- pasjonata
- Świeżak
o R1 masz tu
about4324.html&highlight=yzf
a o CBR 1000 w ktoryms z dawniejszych Swiecie Motocykli czytalem...
about4324.html&highlight=yzf
a o CBR 1000 w ktoryms z dawniejszych Swiecie Motocykli czytalem...
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
elcommendante napisał(a):a jezdziles kiedykolwiek juz na motocyklu![]()
PTB_PL napisał(a):ale jeśli na pierwsze moto...
Robicie siÄ™ nudni.

http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
Jesli oni sa nudni to czemu cichy nie napisales nic na ten temat???
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
januszrosa napisał(a):Jesli oni sa nudni to czemu cichy nie napisales nic na ten temat???
Poszedłem śladami kolegów.

-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
nooo... te oba motocykle to najwyższe modele... i czego chcieć więcej, ale trzeba być już naprawde dobrym kierowcą aby cieszyć się z jazdy tymi sprzętami... a nie mieć cały czas serce w gardle i się męczyć jazdą...
Jesli nawet masz odpowiednie środki na takie moto, to lepiej kup sobie 600-tke np. GSXR, albo R6 i porządny kombi i reszte i będziesz napewno zadowolony, bo te nowe 600 są bardzo dynamiczne i fajnie można poświrować
Pozdr
P.S Ale wcale bym się nie ździwił jakbyś miał 17 lat
chyba każdy w tym wieku miał marzenie mieć 180 konną maszyne 
Jesli nawet masz odpowiednie środki na takie moto, to lepiej kup sobie 600-tke np. GSXR, albo R6 i porządny kombi i reszte i będziesz napewno zadowolony, bo te nowe 600 są bardzo dynamiczne i fajnie można poświrować

Pozdr

P.S Ale wcale bym się nie ździwił jakbyś miał 17 lat

Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
A ja bym wolał gixxera 1000, najlepiej K5 lub K6.
K7 jakoś do mnie nie przemawia, szczególnie ta cała norma euro3. Wielki katalizator, ciężkie wydechy, większy rozstaw osi, mniej powera w dolnym zakresie obrotów i jakiś taki blee jest.
R1 najlepiej siÄ™ prezentuje pod kolumnÄ….

K7 jakoś do mnie nie przemawia, szczególnie ta cała norma euro3. Wielki katalizator, ciężkie wydechy, większy rozstaw osi, mniej powera w dolnym zakresie obrotów i jakiś taki blee jest.
R1 najlepiej siÄ™ prezentuje pod kolumnÄ….

-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
najlepiej na taki od rs 50 extreme tuning sport series, bo w końcu jak wszyscy pierdopędowcy zakładają wydechy od 600 i lytra, to takich używek brakuje na allegro, ale za to przybywa rur od bestialskich piędziesiątek
to byłby dopiero show gixxer K7 z takim pełnym wydechem rs50
i łatwiej będzie taki znaleźć 

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
SzpiceR napisał(a):Najgorsze ze coraz nowsze sprzety są coraz mniejsze... a wydech to mozna zmienic
A co, taki wielki z ciebie grubas, że musisz mieć duży motocykl.

To jest sport, a nie turystyk. Taki właśnie ma być, mały, lekki, zwinny i poręczny, a przy tym dobrze zapierdalać... a kompletny układ wydechowy do K7, to kosztuje zapewne ponad 10k i rozstawu osi nie zmieni.
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
małe jest piękne
,jak gabaryty nie odpowiadaja,zawsze mozna wziasc jakiegos czopera i czuć sie jak na randce z grubą Bertą

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
No wiadomo od Rs 50 najlepszy do tego naklejka "piaggio Racing"
A powaznie to wystarczy spojrzec na starego zx6r i na gixxerka K4 roznica jest konkretna, rozumiem ze ma byc zwinny itd. ale jak tak dalej pojdzie to pocketem zaczniesz jezdzic
mlody uciekaj z tym czoperem
moze odrazu calibre?
A powaznie to wystarczy spojrzec na starego zx6r i na gixxerka K4 roznica jest konkretna, rozumiem ze ma byc zwinny itd. ale jak tak dalej pojdzie to pocketem zaczniesz jezdzic

mlody uciekaj z tym czoperem

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
Calibre to mi user o nicku "R1" polecal,mialem przez to koszmary cały tydzien
A moto sie kurcza,za sprawa ciągłej redukcji masy...,Coraz czesciej na 1kg masy przypada 1km... kiedys bylo to nie do pomyslenia...a teraz,praktycznie norma.

A moto sie kurcza,za sprawa ciągłej redukcji masy...,Coraz czesciej na 1kg masy przypada 1km... kiedys bylo to nie do pomyslenia...a teraz,praktycznie norma.

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
R1 napisał(a):nooo... te oba motocykle to najwyższe modele... i czego chcieć więcej, ale trzeba być już naprawde dobrym kierowcą aby cieszyć się z jazdy tymi sprzętami... a nie mieć cały czas serce w gardle i się męczyć jazdą...
Jezdziles maszynami o mocy 180 koni czy tylko sie naczytales i teraz udajesz madrego??to co piszesz jest smieszne:)pzdr
- MiChaL^R2
- Świeżak
mlody napisał(a):Calibre to mi user o nicku "R1" polecal,mialem przez to koszmary cały tydzien![]()
Ja Ci nic nie polecałem, to była tylko taka sugestia.... hhmmm.... alternatywa

Pozdr

MiChaL^R1 napisał(a):Jezdziles maszynami o mocy 180 koni czy tylko sie naczytales i teraz udajesz madrego??to co piszesz jest smieszne:)pzdr
Chłopczyku, ja mam troche więcej doświadczenia niż Ty, bo jeździłem różnymi cudami w Stanach, ale nie będę tego tłumaczył 16-latkowi z wielkimi marzeniami

Ello
Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
nie 16...nie na monitorze!a R1 jezdzilem i pewnie zdziwisz sie jak Ci napisze ze R1 bedzie niedlugo moja wslasnoscia bo juz bylem w salonie...wiec zostaje Ci tylko pozazdroscic!!
Taka prosba od moda. Wywal to zdjecie z podpisu bo niektorzy uzytkownicy maja wolne lacze i takie zdjecie tylko spowalnia otwieranie strony i pogarsza przejrzystosc.
siekson
Taka prosba od moda. Wywal to zdjecie z podpisu bo niektorzy uzytkownicy maja wolne lacze i takie zdjecie tylko spowalnia otwieranie strony i pogarsza przejrzystosc.
siekson
- MiChaL^R2
- Świeżak
ale kolega R1 miał racje, że niedoświadczony rider będzie więcej męczył się jazdą takim sprzętem. Bo będzie się liczyło dla nich bardziej odkręcenie na prostej i wmawianie sobie, że daje rade i to sprzęt stworzony dla niego. idiotyzm.
juz niedługo, coraz bliżej 

- beesek
- Świeżak
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości