Co polecacie pod kat. A2 [również do blokowania]?
• Strona 1 z 1
Co polecacie pod kat. A2 [również do blokowania]?
Witam
Chcialbym wszystkich powitać, jestem nowiutki na forum. Wiem, że już są podobne tematy, ale poczekajcie z linczem
Tam są różne warunki np. cenowe + pomagacie konkretnej osobie. Ja prosiłbym o wszystkie modele pasujące pod A2, również te które można blokować (czyli do 96 koni). Bez konkretnej ceny, bez jakiś specjalnych kryteriów.
Po prostu zbiorczy temat, wrzucajcie wszystko co można z czystym sumieniem polecić
Myślę, że taki jeden temat to lepsza sprawa niż 10 osobnych, każdy coś dla siebie wybierze, a ja również chętnie skorzystam.
Pozdrawiam!
Chcialbym wszystkich powitać, jestem nowiutki na forum. Wiem, że już są podobne tematy, ale poczekajcie z linczem

Tam są różne warunki np. cenowe + pomagacie konkretnej osobie. Ja prosiłbym o wszystkie modele pasujące pod A2, również te które można blokować (czyli do 96 koni). Bez konkretnej ceny, bez jakiś specjalnych kryteriów.
Po prostu zbiorczy temat, wrzucajcie wszystko co można z czystym sumieniem polecić

Pozdrawiam!
- gieri
- Świeżak
Owszem, jest bardzo dużo, dlatego proszę o pomoc w wybraniu tych najlepszych
Wystarczy jak każdy poleci coś od siebie, na czym się nie zawiódł, do czego ma sentyment, ważne, żeby mieściło się w kategorii A2 (przed lub po blokadzie), bardzo byście mi pomogli i innym użytkownikom zapewne też.
Pozdrawiam!

Pozdrawiam!
- gieri
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości