Jaki kask sportowy do 300zł ?
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Jaki kask sportowy do 300zł ?
witam, chce kupić sportowy kask i proszę o wasze porady. To co przypadło mi do gustu to agv k4 oraz shark RSI. Co możecie powiedzieć o tych kaskach ? Może polecacie coś innego w tym przedziale cenowym ? Chcę też kupić rękawice do ceny +/- 120zł , jakie rękawice polecacie w tej cenie ?
Słyszałem, że teraz są dosyć spore przeceny w sklepach motocyklowych. Czy to prawda ? Jeśli tak to jakie sklepy z akcesoriami motocyklowymi polecacie w okolicach Rzeszowa ?
Z góry dzięki za pomoc
Słyszałem, że teraz są dosyć spore przeceny w sklepach motocyklowych. Czy to prawda ? Jeśli tak to jakie sklepy z akcesoriami motocyklowymi polecacie w okolicach Rzeszowa ?
Z góry dzięki za pomoc

-
jacek.rs4 - Świeżak
rękawice Tschul 212, w tej cenie najlepsza opcja
CB600 Hornet `05 | http://bikepics.com/members/suchy558/
-
suchy558 - Bywalec
suchy558 napisał(a):rękawice Tschul 212, w tej cenie najlepsza opcja
Szkoda, że nie mamy na Ścigaczu buttona "Lubię to!"

Napisz jaki masz obwód głowy, może coś wymyślimy.
Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
Ech, przyszedłeś na forum szukać pomocy/rady, a zgrywasz tajemniczego jak jakaś zakichana księżniczka, ciężko napisać o jakie konkretnie moto chodzi albo jaką masz tą banię? Jak ktoś o coś pyta to chyba ma ku temu jakieś powody.
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
stać Cię na RS4 i chcesz kupić badziewny kask za 300zł? dołóż i weź FG15
-
suchy558 - Bywalec
kask to chyba chciałeś integralny ? skoro masz kasę na takie moto to na kask powinieneś przeznaczyć minimum te 500-600 zł ja na chińską 125 (romet division) planuję na sezon kurtkę, dżinsy i nowy porządny kask (rękawiczki już są) zastanów się czy twoje życie jest warte 300zł bo wątpię abyś trzymał się ograniczeń prędkości 

-
fliper210 - Świeżak
jacek.rs4 napisał(a):ale po co Ci mój obwód głowy ?
Prowadzę statystyki forum, obwód głowy w odniesieniu do pojemności ujeżdżanego moto i ilości postów.

Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
jacek.rs4 napisał(a):rs4 nie rozwija jakis zawrotnych prędkości bo to 4t
a co to ma do rzeczy? to czy zaliczysz glebę przy 60 czy 120km/h ma wpływ na to, czy mniej lub bardziej będziesz dbał o swoje bezpieczeństwo?

Miczab napisał(a):Prowadzę statystyki forum, obwód głowy w odniesieniu do pojemności ujeżdżanego moto i ilości postów.
Mam nadzieję, że kolega doszukał się w Twojej wypowiedzi szczypty ironii

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Glenroy napisał(a):jacek.rs4 napisał(a):rs4 nie rozwija jakis zawrotnych prędkości bo to 4t
a co to ma do rzeczy? to czy zaliczysz glebę przy 60 czy 120km/h ma wpływ na to, czy mniej lub bardziej będziesz dbał o swoje bezpieczeństwo?
no dobra no ale nie stać mnie w tej chwili na kask z najwyższej półki, więc chciałbym kupić co w tej cenieMiczab napisał(a):Prowadzę statystyki forum, obwód głowy w odniesieniu do pojemności ujeżdżanego moto i ilości postów.
Mam nadzieję, że kolega doszukał się w Twojej wypowiedzi szczypty ironii
nieee, wiesz ? żadnej ironi tu nie zauważyłem

-
jacek.rs4 - Świeżak
jacek.rs4 napisał(a):suchy, a ile trzeba dać za tego fg 15
minimum 5,5-6 stówek, ale jakbyś się w końcu zebrał w sobie i podał Miczabowi rozmiar, to by Ci pewnie zrobił dobra ofertę
-
suchy558 - Bywalec
Gdzie masz AGV K4 za 300zł?
W sumie to jak przeżyjesz kiepską szybę to na RS super aero nie potrzebujesz, więc K3 basic ci styknie. 300zł ci na luzie na niego wystarczy. Chyba że Miczab coś ekstra wykombinuje.
@DOWN: czy lepiej wykonany to nie wiem, za każdym razem jak miałem go w ręku to wydawał mi się jakby był wyprodukowany z 10 lat temu i tylko dostał wywalone malowanie. Szyba lepsza, za to aero gorsze i nota według sharpa skrajnie niska.
W sumie to jak przeżyjesz kiepską szybę to na RS super aero nie potrzebujesz, więc K3 basic ci styknie. 300zł ci na luzie na niego wystarczy. Chyba że Miczab coś ekstra wykombinuje.
@DOWN: czy lepiej wykonany to nie wiem, za każdym razem jak miałem go w ręku to wydawał mi się jakby był wyprodukowany z 10 lat temu i tylko dostał wywalone malowanie. Szyba lepsza, za to aero gorsze i nota według sharpa skrajnie niska.
Ostatnio edytowano 17/1/2013, 16:08 przez Invi, łącznie edytowano 1 raz
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Invi napisał(a):Gdzie masz AGV K4 za 300zł?
http://allegro.pl/kask-agv-k4-k-4-evo-s ... 49751.html
http://allegro.pl/kask-agv-k-4-multi-vy ... 49332.html prosze

-
jacek.rs4 - Świeżak
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości