Suzuki XF650 lub alternatywa
• Strona 1 z 1
Suzuki XF650 lub alternatywa
Witam wszystkich i życzę wszystkiego dobrego w nowym roku. Po latach rozłąki z moto moja choroba dostała nawrotu
. Historia jakich wiele, trochę się latało kiedyś, początki skromne, WSK, CZ, Jawa, Junak przerobiony na draga, dwa lata siedzenia w garażu i babraniny w złomie i smarze a jednak miło to wspominam
. Potem VFR 750, jeden sezon i życie zrobiło swoje, praca, rodzina i wiecznie inne ważniejsze sprawy. Ale do sedna, postanowiłem zapodać sobie jedyne skuteczne lekarstwo na brak motocykla czyli motocykl
. Szukam czegoś uniwersalnego na miasto jak i wiejskie drogi lub leśne drużki, no i miarę wygodnego, mam 185cm wielkości
i 120kg ważności
więc kawał chłopa będzie, no i do tego od czasu do czasu chciałbym zabrać ze sobą moja drugą połowę(na szczęście połowę mnie wagowo), czasem na przejażdżkę a raz kiedyś w dłuższa wycieczkę 150-200km. Jedyne co znalazłem w moich oczekiwaniach i z moim portfelem to XF. trochę czytałem i powinno dać radę ale może polecicie mi jakąś inną maszynkę w tej klasie i cenie

- Older
- Świeżak
Witam, kasa to 7-8tys max, siedzę dzisiaj cały dzionek i dostałem zawrotu lekkiego w tej cenie jest parę interesujących maszyn, XF , Transalp, Tenere, ale też szosowe, NTV, Hornet, itp. no i moje dawne marzenie na widok którego parę lat temu pikawa mi skakała do gardła CB SevenFifty
Może nie tak uniwersalny jak enduro ale za to w końcu spełnię swoje marzenie, zawsze mi się podobało to moto, klasyka sama w sobie, spokojny nie wyżyłowany silnik, duży moment, daje się ostrzej pogonić jak i spokojnie polansować, wiem bo miałem kiedyś okazje ją dosiąść, dziwne że nie zacząłem poszukiwań teraz od starej znajomej cebuli. Nie znając obecnego rynku założyłem że będzie poza moim zasięgiem, i się zdziwiłem, do tego ceny podstawowych części porównywalne z XF czy podobnymi i ogromny rynek zamienników i używek. Duża jest jak trzeba i wygodna, można dalej pomykać we dwójkę i jakimiś klamotami a w trudny teren zapędy mnie nie kręcą aż tak bardzo.
No i chyba wszystko w temacie, decyzja podjęta, stara miłość nie rdzewieje.

No i chyba wszystko w temacie, decyzja podjęta, stara miłość nie rdzewieje.
- Older
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości