Wyswietlanie sredniego spalania w Hornecie
• Strona 1 z 1
Wyswietlanie sredniego spalania w Hornecie
Witam,
Jezdze Honda Hornet z 2011. Pisze bo ktos moze mial podobny problem lub sie na tym zna. Wszystko pieknie ladnie dziala poza wyswietlaniem sredniego spalania. Probowalem wszystkich konfiguracji, nawet podpinalem budziki od innego horneta i caly czas wyswietla sie wartosc 0,0. W hondzie w Krakowie meczyli sie z tym 5 godzin i stwierdzili ze musze oddac motocykl na pare dni (do tego mnie ograbili niemilosiernie za niewykonana usluge). Mysle ze pewnie mogl siasc jakis czujnik tylko nie mam pojecia jaki. Bede wdzieczny za pomoc lub jakiekolwiek porady.
Jezdze Honda Hornet z 2011. Pisze bo ktos moze mial podobny problem lub sie na tym zna. Wszystko pieknie ladnie dziala poza wyswietlaniem sredniego spalania. Probowalem wszystkich konfiguracji, nawet podpinalem budziki od innego horneta i caly czas wyswietla sie wartosc 0,0. W hondzie w Krakowie meczyli sie z tym 5 godzin i stwierdzili ze musze oddac motocykl na pare dni (do tego mnie ograbili niemilosiernie za niewykonana usluge). Mysle ze pewnie mogl siasc jakis czujnik tylko nie mam pojecia jaki. Bede wdzieczny za pomoc lub jakiekolwiek porady.
- Frostbourn
- Świeżak
Do kompa nie podpinali. Nie wiem czy wogole maja, bo to powinno sie robic chyba w pierwszej kolejnosci. Moto sprowadzilem z Francji po slizgu, ale to byly tylko uszkodzenia kosmetyczne.
Montowalem w lecie ladowarke usb (sciagalem w tym celu bak) i nie bylo zadnych przerwanych czy wolnych kabli. Nigdzie nie moge znalezc pomocy dotyczacej mojego problemu. Chyba jedynie zostaje mi na wiosne podjechac do jakiegos porzadnego serwisu bo ten na Gorze Libertowskiej to porazka.
Montowalem w lecie ladowarke usb (sciagalem w tym celu bak) i nie bylo zadnych przerwanych czy wolnych kabli. Nigdzie nie moge znalezc pomocy dotyczacej mojego problemu. Chyba jedynie zostaje mi na wiosne podjechac do jakiegos porzadnego serwisu bo ten na Gorze Libertowskiej to porazka.
- Frostbourn
- Świeżak
Frostbourn napisał(a):Do kompa nie podpinali. Nie wiem czy wogole maja, bo to powinno sie robic chyba w pierwszej kolejnosci. Moto sprowadzilem z Francji po slizgu, ale to byly tylko uszkodzenia kosmetyczne.
za honda.pl
Lekki zespół elektronicznych wskaźników obejmuje prędkościomierz, nowoczesny cyfrowy obrotomierz LCD, podwójny licznik przebiegów dziennych, wskaźnik poziomu paliwa i zegarek.
ja tam nie widze komputera pokladowego, w hornecie 2007 tego tez nie mialem
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
Z tego co widzę to Hornet z 2011 ma już te nowe zegary ze wskazaniem średniego zużycia: http://motormania.com.pl/testy/motocykl ... rnet-2011/
ER-6n 2012
-
specificman - Świeżak
- Frostbourn
- Świeżak
- Frostbourn
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa