Strój na motocykl.
• Strona 1 z 1
Strój na motocykl.
Witam, na rok 2013 planuję zakupić motocykl. Mam 1400zł na ubiór na niego. Co polecacie? Kask chyba z LS2 z ruchomą szczęką chcę kupić. A co z resztą? Chodziłoby mi o coś w miarę taniego i dobrego. (kurtka, zbroja, kask, spodnie, buty). Ewentualnie bez butów. Pozdrawiam.
- Samaya
- Świeżak
Buty są bardzo ważne. Skoro budżetu nie masz zbyt wysokiego to może celuj w używki? Tak się zmieścisz może a i jakości nie będą słabe. Buty dobre trafisz do 500zł. Kombi, czy tam kurtkę i spodnie pewnie podobnie, ew. lekko drożej. Zostanie ci powiedzmy 300-400zł. Skoro się uparłeś na LS2 to ok. Zostaje 100-200. Na rękawice w sam raz
Ale słabej-średniej jakości nowe, ale średniej-dobrej używane
Taki jest mój system
A i pamiętaj, że przecież kask możesz dobry używany kupić za 200-300zł czasami. 3maj się 

http://www.youtube.com/user/PawlakMX | Zapraszam!
-
Ciastuś <3 - Świeżak
Ciastuś <3 napisał(a):A i pamiętaj, że przecież kask możesz dobry używany kupić za 200-300zł czasami.
Tego akurat bym nie polecał, po pierwsze kask dopasowuje się do głowy użytkownika i używany nigdy nie będzie leżał na głowie jak należy, po drugie nie wiesz kto jeździł w tym kasku i jaki syf nosił na głowie, nie wiesz czy ktoś nie przydzwonił nim o glebę, czy czasem komuś nie upadł. Co jak co ale jednak na używany kask bym się nie porywał

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Rękawice już mam. Kumpel ma sklep i powiedział, że po cenach hurtowych dostanę u niego rzeczy. Hmm... a polecacie jakiś inny kask? Jakiś dobry z taką szybką, która od razu nie będzie cała porysowana i dobrze będzie przez nią widać w czasie słońca i w nocy?
- Samaya
- Świeżak
agv k3? widziałem sporo ludzi w tym, ale nie weim jak się sprawuje. znaczy sisotra ma. ale ona robi 'sezonowo' 100km jako plecak na litrowym gixie, więc whatevur
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Ja miałem okazję pokonać na razie z 400 km w moim K3 .. no i w korkach w jesienną , mglistą pogodę nie paruje , w lato w upał wentylacja daje radę . Hałas jest, ale jak za tą cenę to ideałów nie można się spodziewać .
Romet Chart 210 ||Virago 535
-
adriank164 - Świeżak
Jak nie paruje? W porównaniu z nim to wszystko nie paruje
Do tego szyba się łatwo rysuje.
Ale to dobry kask. Bezpieczny, wygodny i z dobrą aerodynamiką. Najtańsza sensowna opcja na sportowy szybko ujeżdżany motocykl (tylko k**** K3, a nie K3 basic).

Ale to dobry kask. Bezpieczny, wygodny i z dobrą aerodynamiką. Najtańsza sensowna opcja na sportowy szybko ujeżdżany motocykl (tylko k**** K3, a nie K3 basic).
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Co do wizjera masz rację , zapomniałem o tym, modelu basic się nie opyla kupować , lepiej dołożyć te 1,5 -2 stówy i mieć normalnego K3 , który wygląda mega, już pomijając aerodynamikę i inne czynniki:) No i AGV to nie jakaś firma "krzak".
Romet Chart 210 ||Virago 535
-
adriank164 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości