Honda CB 750 POMOCY!!
• Strona 1 z 1
Honda CB 750 POMOCY!!
Witam. Mam na oku Honde CB 750 z 83r za 3300 i niewiem czy ja wziac. Motorek wyglada ladnie i silniczek tez ladnie pracuje ale jak zejdzie ponizej 1000rpm to zaczyna cos stukac ale jak jest 1500 i wyzej to jest cisza czy moze to byc jakas wada?Tlumiki sa powypalane i pracuje glosno. Pomozcie czy mam brac to czy sie wstrzymac

- tomekcb750
- Świeżak
Zapomnialem dodac ze w moto jest nowy naped klocki swiece i kable oraz akumulator.Jest po wymianie oleju i filtrow. Zarejestrowany i oplacony i wyglada naprawde ladnie
- tomekcb750
- Świeżak
tomekcb750 napisał(a):Witam mam ukonczone 17 lat i jezdze na motorach od 5 roku zycia. Teraz mam Honde CB 750 i mam takie pytanie co mi grozi w przypadku zatrzymania mnie przez policje?
to ja nie rozumiem, raz piszesz że masz, a potem za pół godziny piszesz czy się opłaca kupić, masz jakieś rozdwojenie jaźni ?
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Właśnie wez no sie zdecyduj
A tak do tematu,na twoim miejscu nie pakowałbym sie w takie starsze sprzęty
Może lepiej młodszą a CB 500? 

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
bo tu chodzi o to ze ja testuje bo jak cos to ja wezme od qmpla. Stan jest naprawde fajny a ja mam tylko 3 tys i raczej w tej cenie nic sie lepszego w tym stanie nie kupi. Wypowiedzcie sie
- tomekcb750
- Świeżak
Myślę że sevenfifthy to taki gatunek motocykla że zamkniesz go na sto lat w stodole , potem w stodole wybuchnie pożar grad, mrozy, żaby z drzewa i inne plagi a silnik tego motoru i tak bedzie chodził inne elementy trzeba wymieniać wiadomo że życie gumowych uszczelek jest ograniczone, cb 750 zostało wybrane na 4 miejsce konkursu The greatest Motorcycle Ever, jeżeli faktycznie ma wymieniony napęd, aku, przewody, to za te kase ja bym ja wziął , a jakby mi sie nawet po 5 misiącach rozleciała na kawałki to bym nie rozpaczał, ale ja podchodze do tego troche emocjonalnie bo bardzo lubie ten motocykl
Proszę wiecej nie pisać do mnie tekstów na gadu "czy dobrze wyglądam w tym kasku" będę wdzięczny
-
karskot - Świeżak
siema!!! jeśli masz tylko 3 tys to ja Ci polecam SUZUKI GS 500 z 92`r. bardzo fajny motorek nie mam takiego ale parę razy się przejechałem na nim i jest super
polecam zawsze to lepsze niż HONDA z 83`r.
:):)

R.A.M.O.N.E.S - We`re a Happy Family | www.ulicznik.net - najlepsze internetowe radio z muzykÄ… punk`owÄ… !!!
-
Majkel_007 - Świeżak
Majkel_007 napisał(a):siema!!! jeśli masz tylko 3 tys to ja Ci polecam SUZUKI GS 500 z 92`r. bardzo fajny motorek nie mam takiego ale parę razy się przejechałem na nim i jest superpolecam zawsze to lepsze niż HONDA z 83`r.
:):)
witaj spamerze, już teraz co 15 minut będziesz polecał każdemu i dla każdego suzuki gs 500 ? troche ogłady i zapoznaj się z regulaminem forum, do tego czasami też warto zerknąć na daty poprzednich postów. A jeżeli czegoś nie miałeś to nie masz co polecać. Panu już podziękujemy
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
ważne jest też jak zamierzasz użytkować te suke, bo np ja motor którym miałbym jeździc po Polsce czy nawet za granice to nie kupiłbym nic sprzed 92-93; ale jeżeli chodzi ci po głowie coś mniej użytkowego bardziej lans to bym na date nie patrzył
Proszę wiecej nie pisać do mnie tekstów na gadu "czy dobrze wyglądam w tym kasku" będę wdzięczny
-
karskot - Świeżak
Witam dzienx ze wszystkie sugestie. Moto juz jest moje i mysle ze zlego interesu nie zrobilem bo dalem 3 kola i dostalem nowe uszczelniacze lagow (a w moto tez sa nowe) olej oraz kufry ze stelazami. A moto nie kupilem dla lansu tylko dlatego ze stan jest fajny i jeszcze troche posmiga. I to nie jest sevenfifty ale silnik chyba podobny. wczoraj przed kupnem bylem u handlaza i stwierdzil ze jak ja go za 3 kola nie wezma to on bierze i szczerze mowiac to kopara mu opadla jak zobaczyl jak jest odjebana dzienx jeszcze raz
- tomekcb750
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości